Στο Περιστέρι σταμάτησε το αήττητο σερί των πέντε αγώνων της ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 από τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι και χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του Γιώργου Δώνη πέτυχε ο Στέλιος Σφακιανάκης στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης.

O αγώνας

Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο δεν έδειξαν διάθεση να ρισκάρουν κι έτσι το παιχνίδι θύμιζε τη λαϊκή ρήση: «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη».

Ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος στο ματς στο 14’ με τον Μπέλιτς, το σουτ του οποίου ωστόσο πέρασε άουτ, ενώ η ΑΕΚ, η οποία έχασε στο 31’ τον Λυμπερόπουλο, λόγω τραυματισμού, απάντησε με ένα δυνατό σουτ του Μάκου στο 41’, που δεν βρήκε στόχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι πήρε «φωτιά», όταν στο 52’ ο Σιαλμάς (είχε περάσει στη θέση του «Λύμπε») ανέτρεψε τον Μπέλιτς μέσα στην περιοχή.

Ο Σπάθας αρχικά έδειξε το σημείο το πέναλτι, εντούτοις στη συνέχεια πήρε πίσω την απόφασή του, ακούγοντας τον βοηθό του.

Αυτή η απόφαση προκάλεσε μεγάλη ένταση, με αποτέλεσμα να αποβληθούν ο τεχνικός του Ατρόμητου Γιώργος Δώνης και ο Βασίλης Δημητριάδης.

Στο 55΄, η ΑΕΚ, η οποία απείλησε ελάχιστα στο παιχνίδι, είχε μία ευκαιρία με ένα σουτ του Σιαλμά που πέρασε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα με ένα σουτ-βολίδα του Σφακιανάκη, που δεν άφησε περιθώρια στον Αραμπατζή.

Στο 64’, η «Ένωση» έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει με τον Σιαλμά, ο οποίος αστόχησε στο τετ α τετ με τον Ιτάνζ.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μάλιστα, οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, ωστόσο το σουτ του Μήτρογλου στο 78’ πέρασε άουτ.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή φάση του αγώνα, το τέλος του οποίου βρήκε τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν τη νίκη, η οποία τους κράτησε στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

/Uploads/Media/VMIX/Video/2011/Dec/18/125173101.jpg

Κίτρινες: Ιτάνζ, Ζουέλα, Τάτος – Μανωλάς, Λυμπερόπουλος, Κοντοές

Ατρόμητος (Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Μπέλιτς (Δημούτσος 68′), Γιαννούλης, Τόμας, Τάτος, Ζουέλα, Επστάιν (Μακρής 83′), Σφακιανάκης, Μήτρογλου, Μπάλας

ΑΕΚ (Κωστένογλου): Αραμπατζής, Κοντοές, Κάλα, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Λυμπερόπουλος (Σιαλμάς 31′), Μάκος (Γκερέιρο 68′), Καράμπελας, Μανωλάς, Γεωργέας, Κλωναρίδης (Μπερνς 46′)

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης