Αρχικά ο καιρός θα είναι σχετικά καλός, από το βράδυ όμως θα αλλάξει απότομα και θα επικρατήσουν νεφώσεις, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ και στο Ιόνιο μέχρι τα 6 με τάση ενίσχυσης τη νύχτα. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική:Αραιές νεφώσεις προβλέπονται με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη:Πρόσκαιρες νεφώσεις προβλέπονται, ενώ κυρίως το πρωί θα σημειωθούν ομίχλες.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που το βράδυ θα αυξηθούν. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν ομίχλες.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στα νότια αργότερα θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία όμως θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Μακεδονία, Θράκη:Αραιές νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τη νύχτα στη δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυκλάδες, Κρήτη:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, βαθμιαία όμως θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία στα νότια θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τις πρωινές ώρες κυρίως θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς μέχρι 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6, με τάση ενίσχυσης της νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται που τη νύχτα θα αυξηθούν. Το πρωί θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι στα βόρεια θα είναι νότιοι 3 με 5 μποφόρ και στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης