ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, «ο διπλανός μου στο κρεβάτι» και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΔΕΗ κύριος ΚΙΜΩΝ ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιώργο μου στο σπιτικό μας γίνεται «πόλεμος» κάθε ξημέρωμα. Καταρχάς δίνω μάχη να πιάσω το τηλεκοντρόλ για να δω τουλάχιστον στα αγόρια μου, τον Θοδωρή Κολυδά! Όταν τον βλέπω η μέρα μου πάει καλύτερα. Ο «διπλανός μου στο κρεβάτι» σαμποτάρει στο σύστημα ιεράρχησης του τηλεκοντρόλ, με ανορθόδοξους τρόπους.

Όταν δεν τον αφήνω να σε δει, τον πιάνει κρίση δύσπνοιας και αρχίζει εισπνοές με αερολίν. Σήμερα όμως σε είδε και επιδεινώθηκε η κρίση.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ
1. Είχες καλέσει τον συμπαθέστατο διευθυντή επικοινωνίας της ΔΕΗ κύριο Κίμωνα Στεργιώτη.
Ο Κίμωνας ήταν σε διατεταγμένη αποστολή Γιώργο μου. Δεν ήθελε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να απαντήσει ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ για το αν θα μας κατεβάσει τους διακόπτες. ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ με ΤΙΠΟΤΑ να σου απαντήσει ΓΙΑΤΙ ανεβαίνουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ με ΤΙΠΟΤΑ , να μας ενημερώσει για τις επιτροπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

2. ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΛΥΓΙΣΕ!!!

Όταν αναφέρθηκες στο παράδειγμα της μαμάς της Τίνας (φίλη μου) η οποία είναι συνταξιούχος, ο Στεργιώτης, έκανε τον «κουφό».

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ: Αυτό που παθαίνει η Χρύσα Ρώπα στο Τσαντίρι του Λαζόπουλου, όταν ακούει τον όνομα ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ, το παθαίνεις εσύ Γιώργο μου με το όνομα ΣΤΕΡΓΙΩΤΗΣ την ίδια στιγμή που ο διπλανός μου στο κρεβάτι, κάνει εισπνοές με το μηχάνημα…

ΟΜΩΣ ΓΙΩΡΓΟ θα σου το μαρτυρήσω, γιατί αρκετή κακοποίηση δέχομαι κάθε ξημέρωμα για ΝΑ μην μπορώ να δω με την ησυχία μου, ούτε τον Δημήτρη και τον Γιώργο, ούτε την Ελεονώρα… Έχει ψύχωση το παιδί, πώς να το κάνουμε.

Σήμερα όμως λίγο πριν βγάλεις τον ΣΤΕΡΓΙΩΤΗ «ΑΕΡΑ», είχες τον Ψωμιάδη. «Δύο μπορούν να σταματήσουν τον Παπαδάκη να μιλάει» μου είπε η μουχρίτσα, (ο διπλανός μου στο κρεβάτι ), η Κανέλλη και ο Ψωμιάδης!!!

Η ΚΟΥΡΣΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΞΙ!

Συνάδελφοι αυτό που θα γράψω είναι εντελώς βιωματική εμπειρία…

Κατεβαίνω από το μετρό «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ», μπαίνω σε ταξί για να πάω σπίτι. Ο Ταξιτζής ακούει ραδιοφωνικό σταθμό ΝΤΕΡΤΥ στην διαπασών! Στο δεξί χέρι παίζει κομπολόι . «Παπάγου» του λέω «Η φωνή σου χαρακτηριστική, σε ξέρω» διαπιστώνει. Γελάω ντροπαλά. Η Στανίση τα δίνει όλα στον ραδιοφωνικό σταθμό «σε έχω κάνει θεό»… «Με τι ασχολείσαι τώρα που δεν βγαίνεις στην τηλεόραση», με ρωτάει ο οδηγός, γιατί, ως γνωστό άνθρωποι που μας έχουν συνηθίσει να κάνουμε τηλεόραση, όταν ΔΕΝ είμαστε εκεί (στο γυαλί δηλαδή), μας αντιμετωπίζουν σαν τους πρόσφυγες από την Σμύρνη…
«Τώρα πλέκω»!!! Χαμηλώνει την Στανίση, φρενάρει. «Κουβέρτες ή και ρούχα;». « Πολλά» απαντώ με διάθεση παιχνιδιάρικη!!!

«Βρε κορίτσι μου… Τι έχετε πάθει… Εκείνος ο Αυτιάς τι κάνει; Που είναι; Να του δώσεις πολλά φιλιά από τον Διονύση τον Ταρίφα με την Τογιότα. Η Νικολούλη θα βγει με το τούνελ ξανά; Είχα πάρει κούρσα τον Φιλιππάκη τις προάλλες τον ρώταγα, μου τα έλεγε…».

Εγώ άκουγα, ήδη είχαμε κάνει δύο πλατείες λάθος, με την κουβέντα για τα σχέδια του Γιώργου Αυτιά που αν και ορκιζόμουνα ότι ΔΕΝ ξέρω, ο Διονύσης ΔΕΝ με πίστευε…

Μόλις φτάσαμε έξω από το σπίτι, μου ζήτησε να δώσω σε όλους τους αναξιοπαθούντες του κλάδου μας, αγωνιστικούς χαιρετισμούς. Ήταν ανένδοτος να κρατήσει 4 και 30 λεπτά (όσα κόστιζε η κούρσα), μου ευχήθηκε καλές γιορτές και μου έδωσε το κινητό του, για να τον ενημερώσω από πού θα «βγει» ο Αυτιάς.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟ

Από Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου το «μπικουτί» θα βγαίνει «απευθείας» κάθε μέρα Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από την συχνότητα του καναλιού 9, πέντε και μισή το απόγευμα με έξι και μισή.

Ο τίτλος της εκπομπής θα είναι my lady όπως και το διαδικτυακό site που ξεκίνησε τον Ιούνιο που πέρασε. Παρουσιάστρια η «κομμώτρια» της στήλης και τα πρώτα αρνητικά σχόλια ήρθαν από την ξαδέλφη μου την Μανίνα, η οποία είδε το τρέιλερ.

«Εσύ κάνεις εκπομπή ή το δαχτυλίδι… Εγώ κατάλαβα ότι ένα δαχτυλίδι θα παρουσιάζει και εσύ είσαι η κομπάρσα» ( έριξε την χολή της πάλι, όπως το συνηθίζει άλλωστε).

Ας γράψω δυο λογάκια για την εκπομπή, για να μην αρχίσει η Μανίνα να διαδίδει διάφορα πριν από μας.

Σε αυτούς τους δυσοίωνους καιρούς, δεν θα μπορούσαμε να κάναμε τίποτα δημιουργικό αν δεν υπήρχαν άνθρωποι που να μας πιστεύουν και να μας στηρίζουν.

Πρώτος και καλύτερος το αφεντικό της ζούγκλας. Μας έχει προσφέρει έναν χώρο στην ζούγκλα μας, χωρίς ΠΟΤΕ να παρέμβει για ό,τι και για όσους γράφουμε. Επίσης, σαμπορτάρισε την καινούργια προσπάθεια του my lady, μας «ευλόγησε» και αναπαραγάγει συχνά – πυκνά κείμενά μας.

Αφορμής δοθείσης και με το ξεκίνημα της τηλεοπτικής εκπομπής θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιώργο Τσαγκαράκη, ο οποίος ως πρόεδρος του ομίλου GT GROUP είναι ο μέγας χορηγός του my lady. Μας εμπιστεύθηκε, μας πίστεψε, μας στηρίζει και με την pianeta terra εταιρεία του ομίλου του, γεννιέται και το καινούργιο «παιδάκι» που θα φιλοξενείται από 19 Δεκεμβρίου στο κανάλι 9.

ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Κατερίνα Γκαγκάκη του Αντένα. Υπάρχουν στιγμές πολύ πολύ ιδιαίτερες που οι άνθρωποι μπορεί να κάνουν το απροσδόκητο. Το μεγαλύτερο δώρο για μένα είναι οι σχέσεις ζωής που διαμορφώθηκαν μαζί με όσους από σας διαχειριζόμαστε και επιχειρούμε στον αδυσώπητο χώρο που λέγεται «media».

Σας στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης