Νικητής με 3-1 αναδείχθηκε ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, στο ντέρμπι της Κύπρου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Να σημειωθεί ότι η Ομόνοια αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 30’, λόγω αποβολής του Μπουθόν.

Η Ομόνοια κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 9’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αβραάμ, ενώ στο 41’ ο ΑΠΟΕΛ ισοφάρισε με τον Σολωμού. Κάπου εκεί το παιχνίδι διεκόπη για πέντε λεπτά, αφού έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο αντικείμενα από τους οπαδούς των δύο ομάδων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 74’ ο Σολάρι σκόραρε και έδωσε προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από μπαλιά του Τρισκόφσκι.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεπέρασε έτσι την Ομόνοια στο βαθμολογικό πίνακα. Οι πρωτοπόροι έχουν 29 βαθμούς και ακολουθούν Ομόνοια και ΑΕΛ με 28.

Ομόνοια (Νεόφυτος Λάρκου):
Γέβριτς, Σπούνγκιν, Σερφά, Μπουθόν, Καρυπίδης, Κασέκε, Μακρίδης, Λεάντρο (73′ Αλωνεύτης), Αβραάμ, Εφραίμ (80′ Ντα Σίλβα), Φρέντι (61′ Χριστοφή).

ΑΠΟΕΛ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς):
Πάρντο, Πάολο Ζόρζε, Ολιβέϊρα, Σολωμού, Πουρσαϊτίδης (46′ Αλεξάνδρου), Μοράις, Πίντο, Μαντούκα, Ατόρνο (70′ Σολάρι), Χαραλαμπίδης (60′ Μπελαΐντ), Τρισκόφσκι.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης