ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

ΜΑΥΡΗ ΠΕΙΝΑ στην πιάτσα μας συνάδελφοι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι απολύσεις, οι μειώσεις, οι απληρωσιές, γενικεύονται. Όσοι δεν είναι άνεργοι, αισθάνονται «εν δυνάμει» άνεργοι. Όλοι ψάχνουν εναλλακτικές επιβίωσης.

Συνάδελφοι έχω να σας πω ότι μερικοί έχουν ξεκινήσει να στέλνουν βιογραφικά για γκαρσόνια σε ταβέρνες στο Άμστερνταμ, άλλοι φτιάχνουν από παλιά αντικείμενα συνθέσεις και κατεβαίνουν σε παζάρια να πουλήσουν, άλλοι έχουν πιάσει πινέλα, τελάρα, χρώματα και ζωγραφίζουν αγγέλους, άλλοι σκέφτονται σοβαρότατα να λένε τα «χαρτιά», άλλοι να την κάνουν για Νέα Ζηλανδία, άλλοι μεταλλάσσονται σε κηπουρούς. Μεγάλο το ξεκλήρισμα του κλάδου και δεν μοιάζει να έχει πάτο.

Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ που «φοριέται πολύ» στις παρέες είναι οι «HOT» βραδιές! Το κάλεσμα έχει ως εξής: Μαζεύονται 20 άτομα στο σπίτι ενός που έχει θέρμανση. Σε αυτές τις συνάξεις συζητιούνται θέματα τρέχουσας επικαιρότητας όπως:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα δήλωση Πάγκαλου για την αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ (πείνα – πείνα, αλλά το χούι πεθαίνει τελευταίο),

Για το ενδεχόμενο να γυρίσουμε στη δραχμή,

Για τις πατέντες που δοκιμάζει ο καθένας για να «μοιάζει» πληρωμένος ο λογαριασμός του ρεύματος, χωρίς να έχει εξοφληθεί το ειδικό τέλος ακινήτου,

Για το αν οι συλλήψεις εκείνων που χρωστάνε τεράστια ποσά , γίνονται για τα «μάτια του κόσμου»,

Για το αν το Lidl, o Γαλαξίας, ή το Carrefour έχουν καλλίτερες τιμές στις σκόνες πλυντηρίου.

Είναι σε αυτές τις hot βραδιές που εκτιμήθηκε από την παρέα, ως πέρασμα μαυρόγατας από το FAB 5. O Λάκης συλλαμβάνεται, ο Ψινάκης απολύεται, ο Φλωρινιώτης προκύπτει αντιστασιακός, ο Μέρλος δηλώνει «στρατιώτης» και ο Τρύφωνας πολεμιστής τον καιρό της κρίσης, έτοιμος να αποτριχώσει τον επόμενο παίκτη.

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η απόλυση του Ηλία Ψινάκη από την παραγωγή του ΑΝΤ1, παρουσιάστηκε όπως η σύνοδος κορυφής από τον ΣΚΑΪ.

Οι ΚΑΛΕΣ και ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ θέλουν την υπέροχη Ζωζώ Σαπουντζάκη να δίνει συνέντευξη στο πρωινό του Μega, live και να αποκαλύπτει προσωπικές άγνωστες στιγμές της ζωής της,

Tην Άντζελα Δημητρίου να κυκλοφορεί χριστουγεννιάτικο τραγούδι με μελαγχολική διάθεση, για να «σεταριστεί» με τις κοινωνικές εξελίξεις των ημερών,

Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να είναι καψούρης,

Την Έλενα Παπαρίζου να γράφει βιβλίο,

Τον Πέτρο Κωστόπουλο να έχει καλεσμένη στην εκπομπή του την Κατερίνα Παπουτσάκη.

ΓΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ προειδοποιεί το μεγάλο κανάλι από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με την Ολγα Τρέμη να φοράει ακριβώς το ίδιο σακάκι με την κυρία Δήμτσα που βρισκόταν στο ακριβώς «κάτω» παράθυρο της Όλγας. Στα μπορντό ντύθηκαν και οι δύο κυρίες και το δελτίο έμοιαζε (ενδυματολογικώς) σαν να έβλεπες πλήρωμα αεροπορικής εταιρείας.

ΕΜΑΘΑ στο ξενοδοχείο Χίλτον, σήμερα Πέμπτη, οργανώθηκε event με οικοδέσποινα την Κατερίνα Γιατζόγλου υπεύθυνη έκδοσης για το Χίλτον magazine με καλεσμένους δημοσιογράφους κι επιχειρηματίες.

ΕΜΑΘΑ ότι η Κατερίνα φορούσε ένα εκπληκτικό ταγιέρ μαύρο υπερπαραγωγή με λεπτομέρειες από φτερά και δέρμα, ενώ αναδείκνυε τόσο… όσο το μπούστο.

ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΣ έμεινε ένας γνωστός– φίλος– συνάδελφος, που είδε από κοντά την Σία Κοσσιώνη. Μου μίλησε 10 λεπτά στο τηλέφωνο για την ομορφιά της παρουσιάστριας από κοντά…

Το τι μου είπε για την απλότητα της, την ευγένεια, τη φιλικότητα…. τις μπεζ γόβες της, το τζινάκι της, το μακιγιάζ που ήταν τόσο ελαφρύ που έμοιαζε σαν να μην υπήρχε…. Σία μου να είσαι καλά… αλλά αν δεν τον έκλεινα, λέγοντας ότι μου χτυπούσανε κουδούνια… ακόμη για σένα θα άκουγα!

Ο μπουφές (για να γράψω και κάτι ακόμη ήταν υπερπλούσιος από γαλοπούλα γεμιστή, έως της Παναγιάς τα μάτια όπως μου είπε…).

Σημαντικό ότι το περιοδικό του ξενοδοχείου το οποίο είναι τριμηνιαίο έχει αλλάξει πολύ, προς το καλύτερο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης