Η PricewaterhouseCoopers Audit Ltd επελέγη ως σύμβουλος του ρουμανικού Υπουργείου Επικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας, καθώς και για την εγγραφή της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Romtelecom στο Χρηματιστήριο και τη συγχώνευσή της με την Cosmote Romania.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Επικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας, οι άλλες εταιρείες που κατέθεσαν προσφορές για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών ήταν οι KPMG Romania Ltd & Deloitte Ltd, Bostina & Associated SPRL και Reff & Associated SCA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως όλες οι παραπάνω εταιρείες ανταποκρίνονταν στα κριτήρια που είχαν τεθεί για την επιλογή συμβούλου για τη Romtelecom, ωστόσο η PricewaterhouseCoopers Audit Ltd συγκέντρωσε το υψηλότερο «σκορ» (96 μονάδες σε σύνολο 100), κατόπιν σχετικών αναλύσεων.

«Με την ολοκλήρωση αυτού του σταδίου έχουν τεθεί οι βάσεις ώστε η ρουμανική κυβέρνηση να εκτιμήσει τις δυνατότητες για τη συγχώνευση της Romtelecom και της Cosmote Romania» δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ρουμανικού Υπουργείου Επικοινωνιών και Κοινωνίας της Πληροφορίας.

Επιμέλεια: Πέτρος Σιδερέας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης