Με ένα δίωρο special επεισόδιο σήμερα το βράδυ, στις 22:00, ρίχνει αυλαία η επιτυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ». Η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης ολοκληρώνουν την ιστορία με ένα διπλό επεισόδιο που θα κρύβει εκπλήξεις και ανατροπές.

Πάρτε μια γεύση από όσα θα γίνουν στο τελευταίο επεισόδιο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εύα προτρέπει τον Λευτέρη να ξεχάσει τα διαμάντια, καθώς αυτά προκάλεσαν πολύ πόνο και εξαιτίας τους χύθηκε πολύ αίμα. Ο Ηλίας, σε μια ξαφνική έκλαμψη, δείχνει να θυμάται ξανά τα πάντα. Η Δάφνη αναθαρρεύει, πιστεύοντας ότι ο πατέρας της συνήλθε. Όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια για τον Ηλία.
Ο Πέτρος, αφού παρέδωσε το δικηγορικό γραφείο του στη Νόρα και τον Λουκά, αποχαιρετάει την οικογένειά του και φεύγει για ένα μακρινό ταξίδι. Την ίδια πορεία ακολουθεί και ο Αραβαντινός, που ζητάει από την Εριέττα και τον Λουκά να ζήσουν τη ζωή τους.

Ο Στέφανος επισκέπτεται την Αντιγόνη, έχοντας μαζί του και τον μικρό Άγγελο, και της εξηγεί ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που βρίσκονται. Η Εριέττα ξεκινάει μόνη της για το αεροδρόμιο, καθώς ο Στέφανος της έχει ζητήσει απόσταση και χρόνο, για να δουν καθαρά τα αισθήματά τους.

Η αγάπη, όμως, κρύβει πάντα εκπλήξεις. Η Μελίτα θυμάται τα πάντα από το οδυνηρό παρελθόν και καταρρέει, συνειδητοποιώντας όσα έχει κάνει καθώς και ότι ο Πέτρος έφυγε εξαιτίας της. Η Αμαλία, ωστόσο, θα σταθεί όπως πάντα δίπλα της. Τα χρόνια περνάνε και η παρέα της Φεγγαρόπετρας δίνει τη σκυτάλη στους απογόνους της, να κάνουν τις δικές τους ευχές, τη νύχτα που πέφτουν τα αστέρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης