Μετά την κόρη, και ο αδελφός του Αριστοτέλη Παυλίδη άφησε έκθετο τον πρώην υπουργό, με την κατάθεσή του στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής.

Ο κ. Αναστάσης Παυλίδης κατέθεσε -όπως ακριβώς έκανε και η κόρη του βουλευτή-  ότι άλλο ήταν το ποσό που κατέβαλε ο βουλευτής στους πωλητές του σπιτιού και άλλο αυτό που δήλωσε στην Προανακριτική Επιτροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί της ουσίας, το ακριβές τίμημα για την αγορά του διαμερίσματος στο Νέο Ψυχικό ήταν 235.000 ευρώ και όχι 155.000 ευρώ, όπως είχε καταθέσει ο βουλευτής και πρώην υπουργός.

Ο Αναστάσης Παυλίδης έκανε γνωστό, επίσης, ότι είχε δώσει άλλες 20.000 ευρώ στην κόρη του πρώην υπουργού για επισκευαστικές εργασίες στο διαμέρισμα.

Εξήγηση σε αυτή τη διαφορά επιχείρησε να δώσει ο δικηγόρος του Αριστοτέλη Παυλίδη, πρώην βουλευτής Αντώνης Φούσσας, λέγοντας επισκεπτόμενος τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ότι το ποσό των 135.000 ευρώ που είχε πει αρχικά στον ανακριτή ο πελάτης του αφορούσε απλώς και μόνο την αντικειμενική αξία του σπιτιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο αφορά τον αδελφό του κ. Παυλίδη, είπε στην Προανακριτική Επιτροπή ότι ο αδελφός του έχει λογαριασμό στη Βουλή από το 1985 και από εκεί εκταμιεύτηκε το ποσό που κατεβλήθη για την αγορά του σπιτιού.

Αμέσως μετά τον κ. Αναστάση Παυλίδη στην Προανακριτική Επιτροπή προσήλθε για να καταθέσει ο εφοπλιστής Αλέξανδρος Αγούδημος ενώ αναμένεται με ενδιαφέρον να προσέλθει- ενδεχομένως- και ο στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού Παναγιώτης Ζαχαρίου.

Ο κύκλος των μαρτύρων αναμένεται να κλείσει τη Μεγάλη Τετάρτη, με την κατάθεση του πρώην υπουργού Αιγαίου και βουλευτή Δωδεκανήσου Αριστοτέλη Παυλίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης