Τις προσλάμβανε στο καφέ – μπαρ που διατηρεί στη Σούδα Χανίων, με την προϋπόθεση όμως… να εκδίδονται! Ο λόγος για έναν 62χρονο άνδρα, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ για μαστροπεία στη Σούδα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ο.Π.Κ.Ε. Χανίων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν φθάσει στην Ασφάλεια, ο 62χρονος ανάγκαζε τις αλλοδαπές που εργάζονταν στο καφέ – μπαρ του να συνευρίσκονται επί πληρωμή με τους θαμώνες του μαγαζιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, διαπιστώθηκε ότι ο 62χρονος εξανάγκαζε μία 26χρονη Ρουμάνα και μία 25χρονη Γεωργιανή να εκδίδονται.

Συγκεκριμένα, μόλις ο 62χρονος εισέπραττε από τον πελάτη το προκαθορισμένο χρηματικό ποσό, τον οδηγούσε σε κοντινό σπίτι μαζί με τη μία από τις δύο κοπέλες. Μέσα στο σπίτι είχε διαμορφώσει τέσσερα δωμάτια με κρεβάτι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων, ενώ εις βάρος των δύο αλλοδαπών γυναικών, που διώκονται σε βαθμό πταίσματος, σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον Δημόσιο Κατήγορο Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Cretalive

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης