Για την προσωπική του ζωή, τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του Μαρία Σολωμού αλλά και την απιστία μίλησε στην… γειτόνισσα του Ναταλία Γερμανού ο Μάριος Αθανάσιου, ο οποίος το πρωί του Σαββάτου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά».

Για τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του και τις ευθύνες για τους χωρισμούς του, ο ίδιος αποκάλυψε: «Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα. Υπάρχουν σχέσεις που έχω κάνει λάθος εγώ, μπορεί να έχει κάνει λάθος ο άλλος. Έχω ένα θέμα… δεν μπορώ να πω ότι βαριέμαι αλλά οι κύκλοι κλείνουν λίγο γρήγορα. Έχει να κάνει και με συναισθηματική αδυναμία δική μου. Υπάρχουν κάποιες γραμμές και κάποια όρια που δεν τα περνάω εύκολα. Όρια δικού μου συναισθηματικού βηματισμού. Φοβάμαι να πάω παρακάτω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι πιστός στις σχέσεις του; «Δεν μπορώ να απιστήσω επειδή δεν ένιωσα την ανάγκη να το κάνω. Από τη στιγμή που είσαι νέος και έχεις μια σχέση και βρεις κάτι άλλο που θες περισσότερο να είσαι εκεί γιατί να μην το κάνεις; Έχω ενθουσιασμό όταν ξεκινάω μια σχέση. Η δυσκολία με ιντριγκάρει».

Σχετικά, με την πρώην σύντροφό του και μητέρα του γιου του, Μαρία Σολωμού, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Πέραν από τον ερωτισμό, αυτό που μου άρεσε περισσότερο στη Μαρία Σολωμού είναι ότι είναι πολύ καλός άνθρωπος. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι δεν ήταν σε πρώτο πλάνο. Και αυτό με γοήτευσε. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που κρύβονται».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης