Ένας οίκος που σέβεται τον εαυτό του φροντίζει να έχει τις καλύτερες εμφανίσεις για την προώθηση των προϊόντων του. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες επιστρατεύονται για να διαφημίσουν με τον καλύτερο τρόπο διάσημους οίκους μόδας βάζοντας κάτω και τα καλύτερα μοντέλα. Άλλωστε η απήχηση και η επιρροή που ασκούν στον κόσμο είναι η καλύτερη διαφήμιση που θα μπορούσε να έχει κάποια εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μαντόνα

Ας ξεκινήσουμε με την πιο πρόσφατη και τη μεγαλύτερη σε επιρροή τραγουδίστρια στον κόσμο, τη Μαντόνα, η οποία ανέλαβε να διαφημίσει την καινούργια κολεξιόν ρούχων και αξεσουάρ του διάσημου οίκου  Louis Vuitton. Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαντόνα καλείται να διαφημίσει αφού παλαιότερα έχει συνεργαστεί με τον οίκο Versace, την εταιρεία καλλυντικών Max Factor και συν τοις άλλοις αποτελεί από μόνη της μια κινητή διαφήμιση, αφού ό,τι φοράει γίνεται αμέσως μόδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κέιτι Χολμς

Η ηθοποιός και γυναίκα του Τομ Κρουζ ανέλαβε πρόσφατα την προώθηση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του ιταλικού οίκου Miu Miu. Σίγουρα θα την έχετε δει να ποζάρει με τη χάρη ενός μοντέλου κρατώντας τις νέες καλοκαιρινές τσάντες του οίκου και φορώντας τις αέρινες δημιουργίες του. Φαίνεται πως και η Χολμς μπαίνει δειλά – δειλά και εκείνη στον χώρο της μόδας σαν τη φίλη της Βικτόρια Μπέκαμ.

Μόνικα Μπελούτσι

Η εκρηκτική ιταλίδα ηθοποιός, δεν αποτελεί μόνο φαντασίωση των αντρών αλλά και έμπνευση για τις γυναίκες. Πόσο μάλλον όταν τη βλέπεις να «σε κοιτάει» με βλέμμα όλο λάγνα και σαρκώδη χείλη διαφημίζοντας τα καινούργια προϊόντα μακιγιάζ του οίκου Dior. Και δεν είναι μόνο αυτό. Η Μπελούτσι είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου διαφημίζοντας τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ.

Γκουίνεθ Πάλτροου

Η διάσημη ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει χρέη μοντέλου για να διαφημίσει ένα προϊόν. Το έχει κάνει με επιτυχία και στο παρελθόν προωθώντας τη σειρά αρωμάτων και καλλυντικών της  Estee Lauder. Αυτή τη φορά τη βλέπουμε να ποζάρει με χάρη διαφημίζοντας τη νέα κολεξιόν του Tod’ s όπου είναι το βασικό πρόσωπο. Φαίνεται ότι το μόντελιγκ αν μη τι άλλο της πάει πολύ.

Σκάρλετ Γιόχανσον

Η Γιόχανσον είναι το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση της νέας σειράς καλλυντικών των Dolce & Gabbana. Φαίνεται πως το σχεδιαστικό δίδυμο βρήκε τη φρεσκάδα που αναζητούσε για να διαφημίσει τα προϊόντα ομορφιάς του. Οι φωτογραφίες δείχνουν τη Γιόχανσον να ποζάρει με σέξι και ναζιάρικο ύφος με look αλά… Μέριλιν Μονρόε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης