Ένα γκολ έφτανε και… περίσσευε στον Ατρόμητο, προκειμένου να επικρατήσει με 1-0 του Εργοτέλη στο Περιστέρι, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες, ύστερα από δύο αγωνιστικές.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα, το οποίο χάρισε το πολύτιμο «τρίποντο» στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, πέτυχε στο 15ο λεπτό ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο αγώνας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα απείλησαν πρώτοι στο ματς μόλις στο 6’ με τον Τάτο, ο οποίος σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, βλέποντας την μπάλα ωστόσο να καταλήγει άουτ.

Ο Μήτρογλου όμως, δέκα λεπτά αργότερα, αποδείχθηκε πιο εύστοχος από τον συμπαίκτη του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διεθνής φορ του Ατρόμητου, ύστερα από σέντρα του Επστάιν και λάθος τάκλιν του Χίμπλιγκερ, δεν δυσκολεύτηκε με κοντινή προβολή να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

Ένα λεπτό πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν μία… ανάσα από το 1-1, με τον προωθημένο Χίμπλιγκερ, ο οποίος έκανε την προβολή, ωστόσο ο Ιτάνζ έδιωξε την μπάλα με τα πόδια.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ατρόμητος έδωσε χώρους στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν αυτό το γεγονός και έγιναν πιο απειλητικοί.

Μάλιστα, θα μπορούσαν να κάνουν το 1-1 με τον Σασιασβίλι, ο οποίος από κοντά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, που κόντραρε πάνω στον Μήτρογλου και βγήκε κόρνερ.

Παρά τις προσπάθειές των φιλοξενούμενων για να ισοφαρίσουν, το 1-0 υπέρ των Περιστεριωτών διατηρήθηκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, κι έτσι η ομάδα του Δώνη προσέθεσε στη βαθμολογική της συγκομιδή ακόμη ένα τρίποντο.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι «κιτρινόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 87ο λεπτό, σε μαρκάρισμα του Ζουέλα πάνω στον Φραγκουλάκη. Μάλιστα, από το ριπλέι φάνηκε να υπάρχει παράβαση, αλλά ο Σέλιμος έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Κάρτες: Μήτρογλου, Μπάλλας, Σκόνδρας, Μπέλιτς – Ολίσε, Κουτσιανικούλης

Ατρόμητος: Ιτάνς, Σκόνδρας, Τόμας, Ζουέλα, Γιαννούλης, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία (Σφακιανάκης 69′), Τάτος, Μπρίτο (Μπέλιτς 76′), Επστάιν (Μακρής 84′), Μήτρολγου.

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Βίσιο, Σασιασβίλι, Χίμπλιγκερ, Γιαλούσης, Ολίσε (Μπέτο 68′), Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Κουτσιανικούλης (Καρέλης 83′), Τζανακάκης (Κατσικοκέρης 58′), Μπούντιμιρ.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης