Όμπι, η Γιόντα, ο Γουάτσον και ο Κρικ είναι οι προσωρινοί φιλοξενούμενη του νέου, ανακαινισμένου γατο-δωματίου στην Κλικινική Μικρών Ζώων του Κτηνιατρικού Νοσοκομείου του LSU.

Η κλινική ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για κατοικίδιες γάτες, οι οποίες μπορούν να δωρίσουν το αίμα τους, ώστε να σώζονται επείγουσες περιπτώσεις γατών μετά από τροχαία και άλλα ατυχήματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο ακόμα γάτες, ο Φινέας και ο Φέρμπ είναι ήδη σε καραντίνα και μόλις κριθούν υγιείς, θα ενταχθούν στην παρέα των άλλων 4!

Η κλικινική φιλοξενεί γάτες – δωρητές αίματος από την δεκαετία του ’90. Αφού τις κρατά για περίπου 2 χρόνια, με φροντίδα και αγάπη, τους βρίσκει και σπίτια υιοθεσίας!

Σύμφωνα με την υπεύθυνη της κλινικής, οι γάτες μπορούν να δίνουν αίμα μία φορά κάθε 3 εβδομάδες αλλά η κλινική δέχεται και κατοικίδιες γάτες ως εθελοντές-δωρητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γάτες δωρητές αίματος μένουν στο ειδικό γατοδωμάτιο, που δεν έχει παράθυρα για να μην μολυνθούν από οτιδήποτε.

Το δωμάτιο όμως ήταν ένα απλό γκρίζο …κουτί. Έτσι η υπεύθυνη επικοινώνησε με τους φοιτητές της σχολής καλών τεχνών και τους ζήτησε να βοηθήσουν με το…ζωγράφισμα του γατοδωματίου! 6 φοιτητές έκαναν το θαύμα τους, ζωγραφίζοντας αλλά και τοποθετώντας ράφια και μοκέτα για τις γατούλες!

Η κτηνιατρική Σχολή πλήρωσε 200 δολλάρια για τις βελτιώσεις και η ανακαίνιση κόστισε 250 δολλάρια.

adespoto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης