Νevada Καζίνο… Βουλή το ξύνω!

Το ξυστό για να δω, αν θα είμαι υποψήφιος κι εγώ! Προετοιμάζονται για τη μεγάλη εκλογική αναμέτρηση νυν και πρώην βουλευτές, καθώς πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι θα πάμε σε λύση πακέτο: δύο συσκευασίες στην τιμή της μιας, ευρωεκλογές και εκλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηλείας, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, έχει ήδη πυκνώσει τις εμφανίσεις του στη Βουλή, δηλώνοντας έτοιμος για επιστροφή στο πολιτικό σανίδι.

Το παλιό βουλευτικό κοστούμι έβγαλε από το σεντούκι και ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη μονοεδρική της Λευκάδας, Ξενοφών Βεργίνης, ο οποίος είχε πράγματι πολύ καιρό να εμφανιστεί στη Βουλή, τώρα όμως άκουσε το καμπανάκι της Ολομέλειας, είδε και φως (εκλογών) και μπήκε. Είχε χάσει από το «σύντροφό» του στο κόμμα, Θεόδωρο Σολδάτο, νυν βουλευτή στο νησί.

Ο Λάζαρος Λωτίδης έφαγε λωτούς για να ξεχάσει την προηγούμενη τετραετία και έβαλε μπρος για την Ιθάκη του στο Νομό Κοζάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις… ο εκπαιδευτικός Πέτρος Κατσιλιέρης είπε ότι μπορεί και μην ξανακατέβει – ξείπε όμως, καθώς πιστεύει πως η Μεσσηνία  τον περιμένει…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης