Σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ, ο Ντάνιελ Κρεγκ μίλησε για τον γάμο του με τη Ρέιτσελ Βάις ενώ άσκησε και αρκετά σκληρή κριτική στις αδερφές Καρντάσιαν.

Σχετικά με την προσπάθεια του να κρατήσει τον γάμο του με τη Ρέιτσελ Βάις, το περασμένο καλοκαίρι, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ο 43χρονος πρωταγωνιστής δήλωσε: «Πιστεύω ότι μπορούν να ειπωθούν πολλά όταν επιμένεις να έχεις μια δική σου γνώμη. Δεν έχει να κάνει με τον φόβο να εκφράσεις δημόσια τα συναισθήματά σου, αλλά με το ποιος είσαι και τι επιδιώκεις. Αν αυτό το πουλάς, χάνεται», ενώ σε άλλο σημείο πρόσθεσε: «Μετά δεν μπορείς να το πάρεις πίσω – δεν μπορείς να αγοράσεις την ιδιωτική σου ζωή. Λένε “θέλω να είμαι μόνος”. Άντε γαμ$%$^$! Βρεθήκαμε στο σαλόνι σου. Είδαμε τη γέννα σου. Το μαγνητοσκόπησες και το έδειξες στο κοινό και τώρα θες ιδιωτική ζωή;».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, οι βολές του έγιναν πιο συγκεκριμένες, προς τις αδερφές Καρντάσιαν, για τις οποίες είπε: «Κοίτα τις Καρντάσιαν, έχουν κερδίσει εκατομμύρια! Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο χάλια όταν ξεκίνησαν, ενώ δες τες τώρα! Βλέπεις αυτό και σκέφτεσαι “Τι; Πρέπει να συμπεριφέρομαι σαν πανηλίθιος και μετά θα με πληρώνουν εκατομμύρια;”. Δεν τις δικάζω αλλά είμαι ξεκάθαρος στο τι λέω».

Βέβαια, επιμένοντας στην προστασία της ιδιωτικής του ζωής, ο Ντάνιελ Κρεγκ τόνισε σχετικά: «Κοίτα, είμαι ερωτευμένος και πολύ ευτυχισμένος. Έτσι είναι η κατάσταση και έτσι έχω αποφασίσει να πορευτώ. Η ζωή είναι μεγάλη και δεν θέλω να πω κάτι τώρα που μπορεί να πρέπει να το πάρω πίσω μετά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καριέρα του, λέγοντας: «Σαφέστατα, δεν είμαι ικανοποιημένος με την καριέρα μου. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να ήταν, αλλά είναι πολύ φυσικό. Δεν σταματώ ποτέ να προσπαθώ και πολλές φορές δεν είμαι ικανοποιημένος. Θέλω πάντα να τα καταφέρνω και δεν ξέρω ποιος είναι ο τρόπος να το κάνω. Παρ’ όλα αυτά ξέρω πως βρίσκεται εκεί έξω και πως αξίζει να τον ψάξω».

Πηγή: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης