Άκρως απόρρητο ενημερωτικό σημείωμα που έφθασε στη βρετανική πρεσβεία της Αθήνας, όπως αναφέρουν πληροφορίες του defencenet.gr, δίνει οδηγίες, προκειμένου η διπλωματική αντιπροσωπεία της χώρας στην Αθήνα να είναι έτοιμη να παράσχει «κάθε απαραίτητη βοήθεια, ώστε να προστατεύσει και να προσφέρει κάθε βοήθεια στους Βρετανούς πολίτες που κατοικούν στην Ελλάδα, όταν η χώρα βγει από το ευρώ και ξεσπάσουν ταραχές»!

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι εντολές αφορούν σε παροχή προστασίας και σχέδιο εκκένωσης από την Ελλάδα των Βρετανών, καθώς θεωρούνται «αναπόφευκτες οι ανεξέλεγκτες κοινωνικές αναταραχές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχουν μάλιστα προσδιοριστεί σημεία συγκέντρωσης και τρόπος αποχώρησης των Βρετανών από την Ελλάδα, ακόμα και «ειδικές επιχειρήσεις» τύπου Λιβύης, για να επιστρέψουν ασφαλείς στη χώρα οι Βρετανοί πολίτες.

Η εφημερίδα «Telegraph» επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες και ανώτατο στέλεχος της βρετανικής κυβέρνησης ανέφερε πριν από λίγο στην εφημερίδα πως η κατάρρευση του ευρώ είναι απλώς θέμα χρόνου και ως εκ τούτου οι πρεσβείες στις χώρες της ευρωζώνης πρέπει να βοηθήσουν τους πολίτες που βρίσκονται σε αυτές τις χώρες, είτε με την παροχή οικονομικής βοήθειας είτε προστατεύοντάς τις από τις ανεξέλεγκτες κοινωνικές αναταραχές.

Οι βρετανικές πρεσβείες θα φροντίσουν να παρέχουν ρευστό σε όσους πολίτες της χώρας δεν θα μπορέσουν να πάρουν λεφτά από τις τράπεζες της ευρωζώνης, λόγω της κατάρρευσης του ευρώ, αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης