Προθεσμία για τις 12 Μαΐου προκειμένου να απολογηθούν ζήτησαν και πήραν από τον 4ο ειδικό ανακριτή, Νίκο Ζαγοριανό, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, οι πρώην γενικοί διευθυντές της Siemens Ελλάς Πρόδρομος Μαυρίδης, Χρήστος Καραβέλας και Ηλίας Γεωργίου, και τα πρώην διευθυντικά στελέχη Αλέξανδρος Αθανασιάδης και Εμμανουήλ Σταυριανός.

Στις 12 Μαΐου θα απολογηθεί και ο πρώην γενικός διευθυντής τηλεπικοινωνιακού συστήματος του ΟΤΕ, Γιώργος Σκαρπέλης. Ο συνήγορός του, Γιάννης Μαντζουράνης, άφησε αιχμές για σκοπιμότητες στην κλήτευση τη χρονική στιγμή που εκλήθησαν οι κατηγορούμενοι, παραμονές των ευρωεκλογών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ανακριτής έδωσε προθεσμία έως αύριο στον συνήγορο του Χρήστου Καραβέλα, που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο γιατί έχει υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς σε νοσοκομείο του εξωτερικού, να προσκομίσει τα σχετικά ιατρικά έγγραφα.

Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Siemens, Μιχάλης Χριστοφοράκος, κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκία, που αφορούν την υπόθεση ψηφιοποίησης του ΟΤΕ. Ο κ. Χριστοφοράκος ήταν ο πρώτος που πέρασε σήμερα την πόρτα του ανακριτή, από τους επτά κατηγορούμενους που εκλήθησαν σε απολογία.

(Πρώτη καταχώρηση: 13 Απριλίου, 10:07)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης