Ξέρω ότι πολλοί θα ειρωνευτούν τη θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που ανέφερε ότι ο Πάμπλο Αϊμάρ κόπηκε για τεχνικούς λόγους, όμως η Αδέσποτη είναι αραχτή στον καναπέ της, ψύχραιμη και δεν προτρέχει.

Διότι η θέση του νέου συνασπισμένου Παναθηναϊκού δεν είναι: «Κόπηκε ο Αϊμάρ, γεια σας και καλό καλοκαίρι»! Η δήλωση του Νίκου Πατέρα προχωρούσε ακόμη περισσότερο: «Θα πάρουμε Φεράρι μπροστά και Χάμερ πίσω αντί του Αϊμάρ», ήταν η τοποθέτηση του και πλέον δύο ζητήματα προκύπτουν! Ή μάλλον ένα ζήτημα και μια απορία…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει να διανύει περίοδο παχιών αγελάδων και δεν πιστεύω ότι ο Πατέρας θα ρίσκαρε, στις πρώτες του ημέρες ως νέος κουμανταδόρος της ομάδας,  να εκτεθεί με μια τέτοια δήλωση αν και εφόσον η συνασπισμένη Πανάθα δεν ήταν διατεθειμένη να αγοράσει ονομαστούς ποδοσφαιριστές.

Η απορία μου είναι άλλη: Αν θα αποκτηθεί τώρα μια Φεράρι για μπροστά και ένα Χάμερ για πίσω, το θέμα είναι τι θα αντικαταστήσουν. Ένα Ζάσταβα μπροστά και ένα Φίατ 128 πίσω;

Αυτό που ήταν το πιο ενδιαφέρον από τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ημέρες στον Παναθηναϊκό ήταν η ατάκα του Πατέρα περί παρασκηνίου. Διότι μετά τα τετριμμένα περί καθαρού πρωταθλήματος που θα παίζεται στα γήπεδα, δίχως παράγκες, κιόσκια και περίπτερα δεξιά και αριστερά, ο Πατέρας αποκάλυψε τον πραγματικό ρόλο του: Αυτόν του νέου φορ κρούσης στη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού θα είναι επιθετική και θα ανεχθεί πράγματα που συνέβαιναν στο παρελθόν. Ο κ. Βαρδινογιάννης είναι υπουργός εσωτερικών, εγώ όμως είμαι επιθετικός. Είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσω, αυτοί δεν ξέρω αν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν εμένα», υποστήριξε ο Πατέρας που θέλησε με αυτό τον τρόπο να περάσει τα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Αλήθεια, τι είδους επιθετικός θα είναι στη νέα τάξη πραγμάτων της Πανάθας; Τύπου Φεράρι, όπως η νέα μεταγραφή που πρόκειται να πραγματοποιήσει η ομάδα; Αν ναι, τότε αυτό ενδεχομένως να φτιάχνει ακόμη περισσότερο τους οπαδούς της ομάδας ακόμη και από τον επιθετικό που θα έρθει και που, λένε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ότι θα κάνει πάταγο!

 Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης