Τις δεσμεύσεις του ΠΑΣΟΚ για τον πυρόπληκτο νομό Ηλείας, οι οποίες ισχύουν και θα υλοποιηθούν στο ακέραιο αλλά και το πρόγραμμα για την απoκαλούμενη πράσινη ανάπτυξη, επιβεβαίωσε ο Γιώργος Παπανδρέου σε εκδήλωση της Νομαρχίας Ηλείας, όπου βραβεύθηκε για την προσφορά του ΠΑΣΟΚ στις πυρόπληκτες περιοχές.

Η προσφορά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπενθυμίζεται ότι ήταν ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ και προήλθε από την κρατική επιχορήγηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεσμεύθηκε ότι το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση θα εργαστεί για ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης σε όλη τη χώρα.

«Μετά τις εκλογές, που θα είμαστε, λαού θέλοντος, κυβέρνηση θα κάνουμε πράξη τη δέσμευσή μας για ένα πράσινο αναπτυξιακό πρότυπο, εξασφαλίζοντας την ισόρροπη περιφερειακή ανάπτυξη, ενώ σε ό,τι αφορά την Ηλεία θα προχωρήσουμε σε ανασυγκρότηση που θα επιβλέπω προσωπικά εγώ», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην απόφασή του να διατεθεί το 30% της ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ από τον κρατικό προϋπολογισμό για τις ανάγκες της πυρόπληκτης Ηλείας και τόνισε: «Καταθέσαμε πολιτικό λόγο που ταυτίστηκε με πολιτική πράξη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ στο πλαίσιο του Γ΄ Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς και συντονίστηκε από το δημοσιογράφο Στέλιο Κούλογλου, ο οποίος, «ανοίγοντας» την εκδήλωση, επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι το έργο της αποκατάστασης δεν προχωράει με τους ρυθμούς που θα ήθελαν όλοι οι Έλληνες.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκε και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας. Υπενθυμίζεται ότι η Κύπρος ανέλαβε την ανασυγκρότηση του δήμου Αρτέμιδος.

Ο κ. Χριστόφιας αφιέρωσε το βραβείο σε όλο τον κυπριακό λαό, ιδιαίτερα στον Τάσσο Παπαδόπουλο, και ευχαρίστησε τον ελληνικό λαό που βρίσκεται στο πλευρό της Κύπρου για την επίλυση του πολιτικού προβλήματος.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύθηκε η οικογένεια Βαρδινογιάννη (το βραβείο παρέλαβε η κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη) για τη δική της προσφορά στην ανοικοδόμηση της Μακίστου, το Ίδρυμα Ι. Λάτση και η Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης