Με τέσσερις απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Γιάννινα στον αυριανό αγώνα του με τον Εργοτέλη, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο «Παγκρήτιο», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Super League.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν θα έχει στην διάθεσή του στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» τους τραυματίες Μπακαγιόκο (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), Τζάνη και  Ζαιρί, ενώ στα Γιάννενα έμεινε και ο Μπουζίντ ο οποίος αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Κηπουρός, Φέγκρους, Πάντος, Κώτσιος, Μιχαήλ, Βάντερσον, Κειτά, Τζημόπουλος, Λίλα, Πατσατζόγλου, Κυριάκος, Σκούφαλης, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Μπεσέρα, Κουέβας και Μπακαγιόκο.

Οι παίκτες που έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το Σάββατο το πρωί και την Κυριακή, ενώ όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών θα πραγματοποιήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Εν τω μεταξύ με χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε από τους ιθύνοντες του «Άγιαξ» της Ηπείρου ο Πολ Κειτά για το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον πρώην τεχνικό της ομάδας, Στεφάν Ντεμόλ στις 17 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης