Πανευτυχής ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το 0-0 του ΑΠΟΕΛ στην Αγία Πετρούπολη, το οποίο σηματοδότησε την πρόκριση της ομάδας της Κύπρου στους «16» του Champions League.

«Ναι, είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον αθλητισμό γενικά. Καταφέραμε κάτι που δεν μπορούσαμε να ονειρευτούμε πριν από λίγους μήνες και τώρα είμαστε στους ”16”. Δώσαμε σε αυτή την ομάδα κάτι που είναι ξεχωριστό. Είναι η επιβράβευση της σκληρής δουλειάς του τελευταίου διαστήματος. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ζει τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της ομάδας. Είχαμε πει από την αρχή ότι μόνο τα παιχνίδια θα μας έδειχναν πού θα φτάναμε. Δίκαια βρίσκεται εδώ που βρίσκεται η ομάδα, στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τώρα πρέπει να αποδείξουμε στην επόμενη φάση ότι δεν είναι τυχαία που προκριθήκαμε. Το κίνητρο είναι μεγάλο. Σίγουρα στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Δεν έχουμε επιλογή. Θα προσπαθήσουμε και στον αγώνα με τη Σαχτάρ να παίξουμε το παιχνίδι μας και να μείνουμε στην κορυφή. Είναι ευχάριστο για μας που δεν κρίνονται πολλά στην τελευταία αγωνιστική, αλλά είναι σημαντικό να μείνουμε στην πρώτη θέση. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης