Έφυγε από την Ελλάδα πριν μερικά χρόνια με την «ταμπέλα» του αποτυχημένου, βρίσκοντας εργασιακό… καταφύγιο στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο πέτυχε κάτι που έμοιαζε απίστευτο για το κυπριακό ποδόσφαιρο: οδήγησε τους «κυανοκίτρινους» στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο λόγος φυσικά για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, μετά το τέλος του αγώνα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, δήλωσε υπερήφανος και δικαιωμένος για τον «άθλο» της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πετύχαμε κάτι που πριν τρεις μήνες κανείς δεν πίστευε. Έγινε ομαδική προσπάθεια απ’ όλους. Δώσαμε κάτι ξεχωριστό σε όλους. Από το καλοκαίρι είπαμε ότι θα κάναμε βήμα με βήμα και τα καταφέραμε. Είμαστε δίκαια στους “16” της διοργάνωσης και θα πρέπει να το δείξουμε και στην συνέχεια. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση στον όμιλο. Είναι ευχάριστο για εμάς ότι την τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος. Είμαι πολύ περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου. Δώσαμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας και στην Κύπρο πρέπει να είμαστε περήφανοι» δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός.

Διαβάστε επίσης:


Ιστορική πρόκριση για τον ΑΠΟΕΛ,
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2011, 21:07

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης