Με τους τρεις βαθμούς της νίκης «απέδρασε» από τους «Ζωσιμάδες» η Skoda Ξάνθη, η οποία επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Tα γκολ των Ακριτών, οι οποίοι με το «τρίποντο» που κατέκτησαν έφτασαν τους 11 βαθμούς, πέτυχαν οι Εντιμάρ και Μαρκόφσκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας

Η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στους γηπεδούχους, όταν στο 8’ ο Μπακαγιόκο βρήκε τον χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ που «σταμάτησε» στο οριζόντιο δοκάρι του Βιβιανί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα του Ντεμόλ χωρίς να εντυπωσιάζει με την απόδοσή της είχε τον έλεγχο του αγώνα, απείλησε ξανά στο 20΄ με την κάθετη σέντρα-σουτ του Ντε Βινσέντι, αλλά η ακριτική ομάδα ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 31΄ με το απευθείας φάουλ του Εντιμάρ (0-1).

Ο ΠΑΣ προσπάθησε να «απαντήσει» άμεσα, αλλά ο Βιβιανί έκανε μεγάλη επέμβαση στο 34΄ σε κεφαλιά του Μπακαγιόκο, στην τελευταία καλή φάση πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια.

Με δύο μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Η πρώτη ανήκε στους γηπεδούχους, με την κεφαλιά του Μπουζίντ στο 50΄ να διώχνει πάνω στη γραμμή ο Βιβιανί, ενώ στην αντεπίθεση η Ξάνθη πλησίασε στο γκολ με το σουτ του Πόι μέσα από την περιοχή να φεύγει λίγο άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ό,τι δεν κατάφερε ο Αργεντινός, το πέτυχε δύο λεπτά αργότερα με σουτ ο Μαρκόφσκι κι αφού η μπάλα βρήκε στο σώμα του Πάντου (0-2).

Κίτρινες: Πάντος, Λίλα, Κώτσιος – Σουάνης, Μάνταλος, Εντιμάρ

ΠΑΣ Γιάννινα (Στεφάν Ντεμόλ): Φέγκρους, Πάντος (74΄ Κυριάκος), Μπουζίντ (65΄ Κουέβας), Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα (57΄ Γεωργίου), Ζαϊρί, Μπακαγιόκο.

Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Βάλλας, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Φλισκας, Πόι, Βλαχοδήμος (77΄ Μαρσελίνιο), Μαρκόφσκι (89΄ Καζάκης), Σουάνης (68΄ Μάνταλος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης