ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
Η ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ ΣΤΟ Mega Σαββατοκύριακο

Άξιζε η ταλαιπωρία μου να παρακολουθήσω τον Νάσο Αλευρά με εμφάνιση ΝΤΑΡΤΑΝΙΑΝ στην πρωινή εκπομπή του MEGA. Στη συνέχεια, ανταμείφθηκε η υπομονή μου, γιατί καλεσμένη του Ιορδάνη και του Μανώλη ήταν η Έλενα Ακρίτα! Την είδα και την άκουσα και για ακόμη μία φορά υποκλίθηκα!

Η Έλενα έκανε μία σούπερ τηλεοπτική εμφάνιση, καθώς, πριν πάει, είχε αποφασίσει να φορέσει το πιο τηλεοπτικό χρώμα. Με κοραλλί ρούχο, που έκανε την απόλυτη διαφορά σε ένα ψυχρό αντρικό σκηνικό, σκουλαρίκια που λαμπύριζαν διακριτικά, τα τεράστια γαλανά μάτια και με ροή λόγου που ήθελα να απορροφήσει το «διάλειμμα για διαφημίσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Έλενα μίλησε για εμάς

Ποιοι είμαστε εμείς; Όσοι παίρνουμε, «κάθε 5 λεπτά», μια νέα ειδοποίηση από την εφορία, με ένα καινούργιο «τέλος».
Όσοι ακούμε τα παιδιά μας να ψάχνουνε να βρούνε θέσεις εργασίας στη Νέα Ζηλανδία και στην Αυστραλία.
Όσοι είχαμε την ατυχία να αγοράσει ο παππούς μας ένα οικόπεδο και φερόμαστε σήμερα καταδικασμένοι γιατί αποκτήσαμε ένα σπίτι, εκεί που οι πρόγονοί μας επέλεξαν να ζήσουν!

Όσοι δεν είδαμε ΚΑΝΕΝΑΝ απ’ όσους πολιτικούς φερόμενους να εμπλέκονται σε ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ να τιμωρούνται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είπε πολλά η Έλενα από τη συχνότητα του MEGA. Αυτό είναι ανατροπή. Είναι ανατροπή γιατί η Ακρίτα μίλησε μέσα από τη συχνότητα του συγκεκριμένου καναλιού, είναι ανατροπή γιατί η Έλενα ανήκει στην «γενιά του Πολυτεχνείου» είναι ανατροπή γιατί ΚΑΙ η Ακρίτα, με όσα έχει κάνει στη ζωή της μέχρι σήμερα, δήλωσε αδύναμη να ανταποκριθεί στις φορολογικές υποχρεώσεις.

Αυτό ξέρετε γιατί το γράφω; Γιατί το σύστημα, έτσι όπως λειτουργεί, έχει καταφέρει να μας κάνει να πιστέψουμε οι περισσότεροι από εμάς κάναμε κάποιο μεγάλο λάθος, για το οποίο τώρα μας τιμωρούν. Περιμένοντας τη μεγάλη τιμωρία, νιώθουμε αποκαμωμένοι, εξαντλημένοι, απολύτως ακινητοποιημένοι και αποτυχημένοι. Όταν ακούς την Έλενα λοιπόν, νιώθεις ότι τα συμπτώματα της υπαρξιακής κρισάρας που περνάς δεν είναι αποκλειστική δική σου υπόθεση, αλλά υπόθεση πολλών που ούτε λαμόγια υπήρξαν, ούτε «φούσκες», ούτε βολεψάκηδες, ούτε ασφαλείς μακριά από τη δημόσια κριτική.

ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΒΑΘΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ.
.. θα βάλουνε οι εισπρακτικές αρχές (Προειδοποιούνε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής)

ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ; (ρωτάω εγώ) ΤΙΣ ΦΟΔΡΕΣ και αυτές ΤΡΥΠΙΕΣ (απαντάω πάλι εγώ).

ΕΙΔΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΣΤΟ «ΒΡΑΔΥ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο

Δεν νομίζω, όσο θυμάμαι μέχρι σήμερα τον εαυτό μου, να είχε «κυνηγήσει» τόσο πολύ τις εμφανίσεις του ο Γιώργος, όπως φέτος. Ειλικρινά δεν ξέρω τι έχει κάνει. Μπορεί να έκανε διαλογισμό, μπορεί να κάνει yoga, μπορεί να έπρεπε να περάσουν τόσα χρόνια, για να με κατακτήσει εικονικά τόσο! Κεφάτος, ακομπλεξάριστος, γρήγορος, απίθανος.

ΕΙΔΑ και τη ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ
Πολύ όμορφη, έτοιμη για τον «λύκο», γιατί ο Πέτρος επέλεξε να κρατήσει αυτό τον ρόλο μαζί της.

ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ
Στη Nova 1. Παρακολούθησα μια καταπληκτική συνέντευξη. Ο Νικοπολίδης αναφερόταν στην επαγγελματική του διαδρομή από την Αναγέννηση Άρτας, στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό μετά. Σκηνοθετικά δύο πλάνα «έπαιζαν» συνεχώς. Ένα κοντινό του Αντώνη και ένα πιο κλειστό κοντινό και … τέλος. Ο λόγος σταματούσε για δευτερόλεπτα, όπου ξαναβλέπαμε στιγμιότυπα ποδοσφαιρικά από πλάνα αρχείου.

Κατάλαβα ως γυναίκα, για πρώτη φορά τόσο καλά, την απόλυτα μοναχική, δύσκολη και σχεδόν «αυτιστική» ζωή που κάνει ένας σταρ της μπάλας. Κατάλαβα, για πρώτη φορά τόσο καλά, τη σχέση τερματοφύλακα, μπάλας και αρένας. Κατάλαβα πόσο σοφία είχε ένας νέος άνθρωπος να κάτσει υπομονετικά τέσσερα χρόνια στον πάγκο παρατηρώντας, χωρίς να είναι μάχιμος. Αλλά τελικά κατάλαβα ότι είναι τεράστιο το κόστος να γίνεσαι αρχηγός και να παίζεις πρωτάθλημα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Όταν ο άνθρωπος που μιλάει έχει ολόκληρη ιστορία, τηλεοπτικώς δεν χρειάζονται ούτε περίπλοκα σκηνικά, ούτε μπάντες, ούτε κόσμος, ούτε φτιασίδια, ούτε στρακαστρούκες, ούτε γκλίτερ στα δόντια!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης