Η άνοιξη μπήκε και θεωρείται η καλύτερη και πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

Μαζί με την άνοιξη πάνε και τα λουλούδια, γι’ αυτό και την περιμένουμε πώς και πώς οι περισσότερες γυναίκες να μπει. Φτιάχνει η διάθεσή μας με τα χρώματα των λουλουδιών που ανθίζουν στους κήπους και στα μπαλκόνια όπως επίσης και με την χαρακτηριστική λουλουδάτη  μυρωδιά που έχουν. Εκεί που τα βλέπαμε μουντά, άχρωμα και συννεφιασμένα, έρχεται να μας ανεβάσει την διάθεση και να μας ανανεώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό και πολλές γυναίκες εκμεταλλεύονται τα λουλούδια είτε στα ρούχα τους είτε στα αξεσουάρ.

Είναι πολύ της μόδας τα λουλουδάκια στα μαλλιά μας (όχι τα αληθινά βέβαια, τα ψεύτικα που πιάνονται με τσιμπιδάκι). Οι περισσότερες από εμάς τα φοράμε και μας κάνουν να δείχνουμε πιο εξωτικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νιώθουμε ότι μόλις ήρθαμε απο τις εξωτικές παραλίες του Μαλιμπού και αν είμαστε και μαυρισμένες από τα καλοκαιρινά μπανάκια  είναι ο καλύτερος συνδυασμός.

Υπάρχουν πολύ όμορφα λουλουδάκια μικρά και μεγάλα, σε διάφορα χρώματα και διάφορα σχέδια. Και έτσι μπορούμε να τα συνδυάσουμε με ότι κι αν αποφασίσουμε να  φορέσουμε για την έξοδό μας.

Ακόμη και σε ένα beach party ταιριάζουν απόλυτα συνδυάζοντάς τα με το μαγιό, το παρεό και την παντοφλίτσα μας από κάτω και είμαστε έτοιμες να κλέψουμε τις εντυπώσεις.

Για την βραδινή μας έξοδο σε ένα παραλιακό μαγαζί για ποτάκι επιλέγουμε ένα αέρινο φορεματάκι, τα πεδιλάκια μας και φυσικά το ανάλογο και ελαφρύ βάψιμο. Γιατί έχουμε πεί ότι το καλοκαίρι δεν βαφόμαστε έντονα, επειδή το μαύρισμα δίνει ωραίο χρώμα στην επιδερμίδα μας και στο πρόσωπό μας.

Μπορούμε να έχουμε ένα λουλουδάκι στα μαλλιά μας όλες τις ώρες της ημέρας όπου κι αν πάμε.

Βρείτε και εσείς το δικό σας λουλουδάκι και ανθίστε μαζί του!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης