Ντέρμπυ εξακολουθεί να αποτελεί μέχρι και αυτή την ώρα η εκλογική αναμέτρηση ανάμεσα στον Κώστα Γκιουλέκα και το Γιάννη Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης, με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα να δείχνουν ότι το αποτέλεσμα θα ξεκαθαρίσει πολύ αργά τη νύχτα.

Σε ό,τι αφορά την Αθήνα, ο Νικήτας Κακλαμάνης χάνει τη δημαρχία από τον Γιώργο Καμίνη, ο οποίος έκανε την ανατροπή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκαθάρισε η εικόνα και στον Πειραιά, όπου ο Βασίλης Μιχαλολιάκος από τη Νέα Δημοκρατία κέρδισε τη μάχη απέναντι στον Γιάννη Μίχα.

Παράλληλα, οι ψηφοφόροι επέλεξαν ξεκάθαρα στην περιφέρεια της Αττικής τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Σγουρό.

Στις υπόλοιπες περιφέρειες  η κατάσταση φαίνεται να ξεκαθαρίζει στο Βόρειο Αιγαίο όπου επικρατεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Αθανάσιος Γιακαλής, στη Δυτική Ελλάδα όπου επίσης προηγείται με σημαντική διαφορά ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κατσιφάρας, στην Ήπειρο όπου φαίνεται να επικρατεί ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας κ. Καχριμάνης και στην Κεντρική Μακεδονία, όπου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης διατηρεί ένα σαφές προβάδισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Θεσσαλία προηγείται ελαφρώς ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Αγοραστός, στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη προηγείται ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Παυλίδης.

Καθαρή νίκη πέτυχε και ο Πέτρος Τατούλης στην Πελοπόννησο, κερδίζοντας τον Σπύρο Δράκο, ενώ  ντέρμπι παραμένει η μάχη στην περιφέρεια των Ιονίων Νήσων μεταξύ του κ. Σπύρου και του κ. Μπεριάτου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης