Η ραγδαία επιδείνωση του καιρού στην Αττική δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Από τις 11:00 το πρωί, στις περισσότερες περιοχές του Λεκανοπεδίου έπεφτε καταρρακτώδης βροχής, ενώ στα βόρεια προάστια σημειώθηκε για λίγα λεπτά χαλαζόπτωση.

Ήδη, αρκετοί δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και σε συνδυασμό με τα χαλασμένα φανάρια, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με ιδιαίτερες δυσκολίες. Η Τροχαία συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 60 κλήσεις για απάντληση υδάτων από υπόγεια καταστήματα και οικίες από τις περιοχές: Γέρακα, Παλλήνη, Ανθούσα, Γλυκά Νερά, Βούλα, Γλυφάδα, Χαλάνδρι, Μαρούσι και Κηφισιά.

Για αρκετή ώρα, διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφόρο Λαυρίου στα Γλυκά Νερά, εξαιτίας του ότι βούλωσαν τα φρεάτια και πλημμύρισε ο δρόμος. Στην οδό Αγίου Χριστοφόρου στο Πικέρμι από υπερχείλιση του ρέματος της περιοχής και στην οδό Καλισίων στην Πεντέλη έκλεισε ο δρόμος από κλαριά, πέτρες, και άλλα αντικείμενα που κατέβασε το βουνό, το οποίο είχε καεί.

Δείτε εδώ τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο 17ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Βαρυμπόμπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης