Συνάντηση με πρυτάνεις Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το μαζικό και
ασφαλή εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου.

Στη συνάντηση ο κ. Υπουργός τόνισε ότι η 17η Νοεμβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής για εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για τη δημοκρατία και την ελευθερία και όχι ραντεβού με τη βία. Παράλληλα κάλεσε τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή και περιφρούρηση της πορείας και των εκδηλώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Όθωνας επεσήμανε ότι «η επιχειρησιακή ετοιμότητα των υπηρεσιών για παν ενδεχόμενο είναι αυτονόητη. Ωστόσο, δεν αλλάζει το γεγονός ότι για εμάς η επέτειος του Πολυτεχνείου είναι επέτειος μνήμης κι αυτό το χαρακτήρα πρέπει να προστατεύσουμε».

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Σίμος Σιμόπουλος, ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Αστέριος Δουκουδάκης, ο πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) κ. Γρηγόρης Πραστάκος, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά κ. Γεώργιος Οικονόμου και ο πρύτανης του Γεωπονικού κ. Κωνσταντίνος Φεγγέρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης