Οι απαντήσεις στα ερωτήματα έχουν κριτήρια τη σαφήνεια και τη λιτότητα. Αν κάποιος θέλει βιβλιογραφία και παραπομπές, μπορεί να το ζητήσει και θα εξυπηρετηθεί. Αν κάποιος θέλει διάλογο, μπορεί να τον ζητήσει και θα τον έχει.

Κολλάμε μύκητες από τα κατοικίδια;

Πέτρος: Γιατρέ μου, γεια σας, θα ήθελα να σας συγχαρώ για τη στήλη σας και να σας ευχαριστήσω που μας δίνετε τόσο πολύτιμες συμβουλές. Χρειάζομαι τη συμβουλή σας σχετικά με ένα λίγο περίεργο περιστατικό που μου συνέβη. Πριν από τρεις μήνες, έπιασα ένα γατάκι πάνω μου. Μετά από έναν μήνα ακριβώς, έβγαλα στο αριστερό μέρος του αφαλού προς τα έξω ένα κύκλο με περίμετρο ενός εκατοστού, ο οποίος είχε πιο έντονη κόκκινη την περίμετρό του, είχα και φαγούρα. Το περιστατικό αυτό ήταν ακριβώς το ίδιο με το περιστατικό της μητέρας μου (στο πόδι), και ο γιατρός της διέγνωσε μύκητα από τους γάτους. Αγόρασα ό,τι της συνέστησε (miconazole nitrate 2% / fluprednidene 0,1%) και υποχώρησε. Πριν τελειώσω την αγωγή αυτή, είχα έντονο κνησμό στη βάλανο του πέους μου, όπου με έκπληξη μου παρατήρησα παρόμοιου σχεδίου κυκλικό σχηματισμό. Άρχισα την ίδια αγωγή, αλλά δεν ξέρω αν είναι σωστό ΚΑΘΟΛΟΥ. (Το πέος ήρθε σε επαφή με τη περιοχή του αφαλού, πριν δω τα συμπτώματα στην περιοχή, έχω να κάνω σεξ σχεδόν δύο χρόνια!)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγαπητέ,

Περίεργο περιστατικό και σίγουρα απαιτεί εξονυχιστικό έλεγχο. Απευθυνθείτε σε ειδικό για διάγνωση και σωστή και στοχευόμενη θεραπεία.

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης