Μπορεί να κάνουμε συχνά καθαρισμό προσώπου και να φροντίζουμε την ενυδάτωσή του, πόσες, όμως, από εμάς ασχολούμαστε με την υγιεινή των χειλιών μας;

Όσο και αν ακούγεται υπερβολικό, τα χείλη χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, όπως ακριβώς και το υπόλοιπο πρόσωπό μας. Δείτε ,λοιπόν, τι μπορείτε να κάνετε, ώστε η εικόνα των χειλιών σας να θυμίζει πάντα το τραγούδι «χειλάκι πετροκέρασο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Καθημερινά, την ώρα του βουρτσίσματος των δοντιών, μπορείτε να τρίβετε την βούρτσα – προτιμότερο στεγνή – και στα χείλη με κυκλικές κινήσεις. Με τον τρόπο αυτό απομακρύνονται τα ανεπιθύμητα πετσάκια, αλλά και τα νεκρά κύτταρα. Στη συνέχεια απλώστε ένα lip-balm ή ακόμα καλύτερα βαζελίνη για την ενίσχυση της ενυδάτωσής τους.

– Προμηθευτείτε ένα scrub για τα χείλια και μόνο και χρησιμοποιήστε το μία φορά την εβδομάδα. Αν πάλι το θεωρείτε υπερβολικό έξοδο, μπορείτε να ανακατέψετε δύο κουταλάκια ζάχαρη, μισή κουταλιά μέλι και μία κουταλιά ελαιόλαδο. Θα απλώσετε το μείγμα στα χείλη μας και θα το αφήσετε για περίπου τρία λεπτά.

-Προτιμήστε αντί να χρησιμοποιείτε το κραγιόν σας από τη συσκευασία να χρησιμοποιείται ένα ειδικό βουρτσάκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: fe-mail.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης