Λιγότερες από δυο εβδομάδες έμειναν για τον πιο πολυσυζητημένο μηχανοκίνητο αγώνα της χρονιάς. Η ελίτ των Ελλήνων οδηγών motocross έχει αρχίσει εδώ και μέρες σκληρή προετοιμασία για το ιδιαίτερο αυτό event και οι διαδικτυακές φήμες ως προς την έλευση των Ευρωπαίων κι Αμερικάνων αναβατών δίνουν και παίρνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ό,τι αφορά στα ελληνικά δρώμενα ευχάριστο νέο είναι ότι, μετά τον τραυματισμό του στην κλείδα, ο νεαρός Χ. Φωτόπουλος επέστρεψε στις προπονήσεις και γράφει γύρους στη σέλα ενός RMZ 450cc, εν όψει του αγώνα στο Σ.Ε.Φ.. Επίσης, στην Αθήνα και στο LPZ funcross Ranch επέλεξαν να κάνουν τις τελευταίες ρυθμίσεις στις μοτοσικλέτες τους οι νεαροί Τσάρνας από την Κω και Παπίλας από τη Χαλκίδα, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την τεχνική και σφιχτή πίστα του σταδίου.

Aκόμα δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως οι συμμετοχές, όμως εξίσου σίγουρη είναι και η συμμετοχή του σπεσιαλίστα SX, Σ. Γαλατιανού, που με την υποστήριξη της εργοστασιακής ομάδας της ΚΤΜ και του προσωπικού του προπονητή αναμένεται να διακριθεί και στο φετινό event.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φωτιά» έχουν πάρει, λοιπόν, οι top Έλληνες motocrossers, προκειμένου να σταθούν επάξια δίπλα στα παραδοσιακά ηχηρά ονόματα των ξένων αναβατών που θα συμμετάσχουν στις 20/21 Νοεμβρίου στον ιστορικό πλέον θεσμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης