Ο Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι των «νεοφώτιστων» της Super League, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας  στο «Πανθεσσαλικό», χάρη σε τέρμα του Ηλία Σολάκη στο 61’.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» της Μαγνησίας ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σανκαρέ στο 83′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να γίνει απειλητικοί για την εστία των φιλοξενούμενων.

Ένα δυνατό σουτ του Μάρτιν στο 5′, που πέρασε λίγο πάνω από το δοκάρι, ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να επιδείξει στο α’ ημίχρονο, ενώ ένα σουτ του Επστάιν στο 44′, που απέκρουσε ο Γιακούποβιτς, ήταν η «απάντηση» των φιλοξενούμενων.

Αντίθετα, στο β’ ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 61′ και σε σέντρα του Ούμπιντες από δεξιά, ο Σολάκης πετάχθηκε και έκανε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι διατήρησαν την υπεροχή, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν κι έτσι δεν άλλαξε κάτι, ακόμη κι όταν στο 83′ οι Βολιώτες έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σανκαρέ.

Στις καθυστερήσεις ο Γιακούποβιτς απέκρουσε το δυνατό σουτ του Στολτίδη κι έτσι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 1-0.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ούμπιντες – Αλβάρεζ, Βενέτης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ
: 83′ Σανκαρέ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι, Ούμπιντες, Μάρτιν (76′ Κάστρο), Αλβάρεζ, Σανκαρέ, Ρόκας (46′ Καπετάνος), Ζέλεσι, Μόνχε, Ζαραδούκας, Σολάκης (67′ Μπρέσκα).

ΚΕΡΚΥΡΑ
(Μπάμπης Τεννές): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (62′ Γιάντσης), Τσίγκας, Μαϊστόροβιτς, Χαμπλ (54′ Φλαβίνιο), Κοντοδήμος (85′ Δεινόπαπας), Γκουστάβο, Επστάιν, Μακρής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης