Σε κωματώδη κατάσταση νοσηλεύεται η Φάρα Φόσετ σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Η 62χρονη «Άγγελος του Τσάρλι», που εδώ και τρία χρόνια παλεύει με τον καρκίνο, διακομίστηκε σε κλινική την Πέμπτη.

Η Φόσετ πάσχει από την επάρατη νόσο από το Σεπτέμβριο του 2006. Τέσσερις μήνες μετά ανακοίνωσε ότι θεραπεύτηκε, ωστόσο η ασθένεια «επέστρεψε» τον Μάιο του 2007.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ηθοποιός επισκεπτόταν τη Γερμανία για θεραπεία και μάλιστα κατέγραφε την εμπειρία της με κάμερα. Μερικά αποσπάσματα του βίντεο μεταδόθηκαν πέρυσι.

Η καριέρα της Φόσετ ξεκίνησε όταν ο παραγωγός Άαρον Σπέλινγκ την επέλεξε το 1976 για το σήριαλ «Οι Άγγελοι του Τσάρλι». Εκεί υποδυόταν τη Jill Munroe, μία μαυρισμένη, κατάξανθη μυστική ντετέκτιβ.

Αρχικά παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Λι Μέιτζορς, με τον οποίο χώρισε το 1979 και συνδέθηκε ερωτικά με τον Ράιαν Ο’ Νιλ το 1982.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι δυο τους δεν είναι πια μαζί, ο Ο’ Νιλ είναι στο πλάι της από τότε που διαγνώσθηκε ο καρκίνος. Μαζί έχουν αποκτήσει ένα γιο, ο οποίος έχει συνεχώς προβλήματα με το νόμο λόγω χρήσης ναρκωτικών.

Συνελήφθη την Κυριακή, με την κατηγορία ότι προσπάθησε να εισαγάγει ναρκωτικά σε φυλακή του Λος Άντζελες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης