Ο θρύλος του surf Αndy Irons απεβίωσε στην ηλικία των τριάντα δυο ετών από ασυνήθιστα αίτια. Ένα τσίμπημα μολυσμένου εντόμου της Χαβάη -όπου και διέμενε το τελευταίο οκτάμηνο ύστερα από το διαζύγιό του- προκάλεσε οξεία ελονοσία και θάνατο στον άτυχο πολυπρωταθλητή.

Παγκόσμιο θρήνο έχει προκαλέσει το συνταρακτικό νέο καθώς οι πρώτες φήμες σχετικά με τον αναπάντεχο χαμό του τριανταδιάχρονου πρωταθλητή αναφέρονταν σε χρήση χαπιών (alprazolam και zolpidem) στα οποία είχε εθιστεί ο Irons ύστερα από τον χωρισμό του με την Lyndie Dupuis και τα προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας των οποίων έχασε και αγώνα στο Π.Ρίκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επίσημη ανακοίνωση από τον Phil, τον πατέρα του Andy, είναι ότι ο λόγος που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για το σπίτι του είναι ότι πάλευε με Δάγγειο πυρετό, που προκαλείται από τσίμπημα μολυσμένου κουνουπιου και προκαλεί ελονοσία. Το θλιβερότερο απ’όλα είναι ότι η Lyndie, η πρώην σύζυγός του αναμένεται σε ένα μήνα να γεννήσει τον πρωτότοκο γιό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης