Τη στήριξη, τη συμπαράσταση και ταυτόχρονα τις δεσμεύσεις των υποψηφίων δημάρχων του δήμου Τρικκαίων για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο, ζήτησε σήμερα η διοίκηση του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων.

Τα μέλη της διοίκησης του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων είχαν συνάντηση με τους υποψηφίους δημάρχους, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, επιδιώκοντας την επίλυσή τους στο άμεσο μέλλον. Μεταξύ των θεμάτων που αναπτύχτηκαν ήταν εκείνα της λαϊκής αγοράς, του παραεμπορίου, των πολυκαταστημάτων, των κινέζικων, αλλά και της ανάπτυξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με το ζήτημα της λαϊκής αγοράς, οι έμποροι τόνισαν ότι αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα, και από πλευράς του εμπορικού συλλόγου Τρικάλων έχει υπάρξει έντονη κινητικότητα, χωρίς ωστόσο να επέλθει οριστική λύση. Ζήτησαν τη συμμετοχή εκπροσώπου τους σε όλες τις επιτροπές, την οριοθέτηση της λαϊκής σε συγκεκριμένες οδούς, εφαρμογή της νομοθεσίας, εντονότερη παρουσία και ελέγχους της δημοτικής αστυνομίας.

Σύνθετο και δυσεπίλυτο πρόβλημα για την τοπική αγορά χαρακτήρισαν οι έμποροι το ζήτημα με τα πολυκαταστήματα και τα κινέζικα καταστήματα. Υπογράμμισαν επιπλέον ότι πρόκειται για ένα πολύπλοκο θέμα, που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, αναπτύσσεται ραγδαία και χρήζει στοχευμένης, συγχρονισμένης και καίριας αντιμετώπισης από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι κλήθηκαν να απαντήσουν στα ερωτήματα που τους τέθηκαν, παρουσιάζοντας τις δικές τους θέσεις και προτάσεις για την στήριξη και ανάπτυξη της αγοράς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης