Με τη ψυχολογία στο… ζενίθ, μετά τη νίκη του επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα (19:30, MEGA) από την Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία, όπου θα ρίξει την τελευταία του… ζαριά, για την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το έργο των «πράσινων» για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του ομίλου έχει γίνει αρκετά δύσκολο, μετά τον μόλις ένα βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις ο Νίκος Νιόπλιας και οι ποδοσφαιριστές του, ελπίζουν σε θαύμα ανάλογο με αυτό της περιόδου 2008-09.

Ο Κοζανίτης τεχνικός στη χθεσινή τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» στη Ρωσία έδειξε ότι θα ξεκινήσει τον αγώνα με τρεις στόπερ. Αυτοί θα είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο Σεντρίκ Καντέ και ο Κώστας Κατσουράνης.

Στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Λουκάς Βύντρα και στα αριστερά ο Νίκος Σπυρόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα και ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής θα κινείται ο Σίντνεϊ Γκοβού και αριστερά ο Λουίς Γκαρσία. Πάντως, δεν αποκλείεται να παίξει βασικός ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, που εντυπωσίασε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ.

Στον αντίποδα η ρωσική ομάδα αναμένεται να παραταχθεί πιο επιθετικά σε σχέση με το ματς στο ΟΑΚΑ.
Ο τεχνικός της Ρούμπιν, Κούρμπαν Μπερντίγεφ θα ξεκινήσει με σύστημα 4-4-2.

Συγκεκριμένα τερματοφύλακας θα είναι ο Ριζνίκοφ, δεξί μπακ ο Κουζμίν, αριστερό ο Καλέσιν, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Νάβας με τον Μποκέτι.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Νομπόα και ο Νάτχο, δεξί χαφ ο Εντουάρντο, αριστερό ο Κασάεφ, ενώ την επίθεση θα παίξουν ο Μάρτινς και ο Κορνιλένκο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπιστρόφ, Νεστερένκο, Καραντενίζ, Ριαζάντσεφ, Σαλουκβάτζε, Μεντβέβεφ και Μουράφσκι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης