Τα λόγια του… Ότο Ρεχάγκελ θυμήθηκε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας, κατά τη συνένετυξη Τύπου που παραχώρησε πριν από τον αγώνα του τριφυλιού με την Ρούμπιν στο Καζάν, έναν αγώνα που μπορεί να γίνεται αύριο, αλλά για τους πράσινους είναι… δίχως αύριο.

Ο αγαπημένος Ότο είχε πει με περηφάνια μετά το έπος της Πορτογαλίας ότι η εθνική μας δεν έβγαινε αλόγιστα μπροστά, αλλά πραγματοποιούσε «ελεγχόμενες επιθέσεις». Αντίστοιχες οδηγίες σκέφτεται να δώσει και ο Νίκος Νιόπλιας στους παίκτες του Παναθηναϊκού που θα παραταχθούν αύριο το απόγευμα στο γήπεδο της Ρούμπιν Καζάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το καλύτερο είναι η νίκη και το επόμενο η ισοπαλία. Θέλουμε να νικήσουμε αλλά δεν μπορούμε να επιτεθούμε χωρίς μυαλό», δήλωσε ο Κοζανίτης τεχνικός, ενώ για την αντίπαλο της ομάδας του ανέφερε: «Είναι καλή ομάδα αλλά πιστεύω ότι διψάει για την πρόκριση γιατί έχει χάσει το πρωτάθλημα. Παίζουν στην έδρα τους και είναι λογικό να επιτεθούν».

Στις επίμονες ερωτήσεις των Ρώσων δημοσιογράφων για το προφίλ της Ρούμπιν, απάντησε: «Δεν έχει να κρύψει κανείς κάτι. Όλα έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Σημασία έχει σε τι μέρα θα βρεθείς. Τι θέλετε να ακούσετε; Ποιος είναι ο Μάρτινς, ο Κασάεφ και ο Κορνιλένκο; Η τεχνολογία σε φέρνει πιο κοντά. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει κάτι. Είναι καλή ομάδα η Ρουμπίν. Ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και όχι σε πρόσωπα. Είναι ομάδα».

Αναφορικά με τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς της ομάδας του και αν θα χρησιμοποιήσει ίδιο σύστημα με αυτό που χρησιμοποίησε απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τον Ολυμπιακό άρα θα πρέπει να σχεδιάσουμε κάτι καινούριο. Αυτό είναι λογικό. Δεν έχει σημασία αν θα παίξεις με έναν μπροστά ή με τρεις στόπερ. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να τα πούμε τώρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τις καιρικές συνθήκες στη Ρωσία, σχολίασε: «Έχει κρύο αλλά όχι χιόνια ή βροχή. Όλα τα άλλα μας φαίνονται φυσιολογικά», ανέφερε.

Ο Νίκος Σπυρόπουλος, που εκπροσώπησε τους παίκτες του Παναθηναϊκού, ρωτήθηκε αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να επαναλάβει ό,τι πέτυχε προ δύο ετών, όταν μετά από έναν κακό πρώτο γύρο κατάφερε να προκριθεί στους «16» με εξαιρετικές εμφανίσεις και μεγάλες νίκες στον δεύτερο γύρο. «Είναι δύσκολο, αλλά έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η νίκη επί του Ολυμπιακού μάς βοήθησε ψυχολογικά κι αυτό ελπίζω να φανεί στο γήπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης