Ο ζωτικός ρόλος του θηλασμού είναι το θέμα της φετινής παγκόσμιας εβδομάδας θηλασμού που ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει έως τις 7 Νοεμβρίου. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» το 27ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα «Μητρικός Θηλασμός: Μόνο 10 βήματα για τον πιο φιλικό δρόμο για το βρέφος».
 
Παράλληλα, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του 4ου ορόφου του Κτηρίου Β’ «ΜΑΡΙΚΑ ΗΛΙΑΔΗ» του μαιευτηρίου θα λειτουργεί έκθεση, θα προβάλλονται βιντεοταινίες και θα διανέμεται έντυπο υλικό για πληροφόρηση του κοινού.

Από το 1996, οπότε και καθιερώθηκε στην Ελλάδα ο εορτασμός της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» διοργανώνει κάθε χρόνο ειδικά θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια 40 ωρών, όπως επίσης και παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις με συμμετοχή ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, κοινωνικούς λειτουργούς καθώς και επαγγελματιών υγείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Μητρικού Θηλασμού του «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» και στο τηλέφωνο 210-6462782.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης