Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια της έκθεσης του Κλασσικού Μαραθωνίου στο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων ενόψει του επετειακού 28ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

 
Ο κύριος Kυριάκος Κοφινάς, Διευθύνων Σύμβουλος adidas Group Ν.Α. Ευρώπης, η ρωσίδα μαραθωνοδρόμος Olga Glok, ο κενυάτης μαραθωνοδρόμος Jacob Yator και ο κύριος Rene Bretschneider, Διευθυντής Marketing adidas Ν.Α. Ευρώπης.

Μέσα στην έκθεση ξεχώριζε το περίπτερο της adidas, ένας ξεχωριστός χώρος συνολικής έκτασης 100m2 όπου ο κάθε επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί και να προμηθευτεί προϊόντα running τελευταίας τεχνολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εντυπωσιακό περίπτερο επισκέφθηκαν σήμερα διεθνούς εμβέλειας Μαραθωνοδρόμοι: ο κενυάτης Jacob Yator και η ρωσίδα, Olga Glok οι οποίοι συνομίλησαν με τους δρομείς και μοιράστηκαν μαζί τους μυστικά για καλύτερη απόδοση στο μαραθώνιο της Κυριακής.

 
Η ρωσίδα μαραθωνοδρόμος Olga Glok και ο κενυάτης μαραθωνοδρόμος Jacob Yator, με τη συλλεκτική σειρά παπουτσιών «Supernova»

Highlight του περιπτέρου αποτελεί η επετειακή, συλλεκτική σειρά Supernova αφιερωμένη στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά ρούχων και παπουτσιών running, με τα επίσημα λογότυπα του Κλασσικού Μαραθωνίου αλλά και με αναφορά στη μεγάλη επέτειο από τη μάχη του Μαραθώνα και τον πρώτο μαραθώνιο στην ιστορία. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την εξέλιξη των αθλητικών παπουτσιών running της adidas σε μία πρωτότυπη έκθεση μοντέλων από το 1952 (με τα παπούτσια του Emil Zátopek) έως και σήμερα. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει το καινοτόμο adidas miCoach μία νέα interactive συσκευή προσωπικής προπόνησης που βοηθά όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο και γενικότερα την άθληση να γίνουν καλύτεροι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργήσει ξεχωριστός χώρος δοκιμής του miCoach του μοναδικού συστήματος προπόνησης που σου δίνει φωνητικές οδηγίες κατά τη διάρκεια της άθλησης.
 

 
Άποψη της έκθεσης για την εξέλιξη των αθλητικών παπουτσιών running της adidas από το 1952 (με τα παπούτσια του Emil Zátopek) έως και σήμερα

Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, παραμονή του μεγάλου Μαραθωνίου, ενώ οι εκδηλώσεις της adidas θα συνεχιστούν, στο χώρο απέναντι από το Καλλιμάρμαρο Στάδιο όπου θα λειτουργήσει και φέτος ο χώρος φιλοξενίας για τους δρομείς και τους επισκέπτες, το adidas Marathon Camp. Πρόκειται για έναν ειδικά διαμορφωμένο πολυχώρο, όπου η adidas θα υποδέχεται τους επισκέπτες στο χώρο χαλάρωσης (resting area) και όπου οι δρομείς από όλο τον κόσμο θα μπορούν να ξεκουραστούν μετά τον αγώνα, να ανταλλάξουν απόψεις, να κερδίσουν δώρα και να απολαύσουν σνακ και αναζωογονητικά ποτά. Ξεχωριστή εμπειρία θα αποτελέσει ο χώρος αποκατάστασης και μασάζ με εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές να φροντίζουν τους δρομείς για ταχύτερη και σωστή αποθεραπεία.

Επιπλέον, στο χώρο θα λειτουργήσει κατάστημα που θα διαθέτει όλη την Επίσημη Συλλογή του Μαραθωνίου, όπως τη συλλεκτική συλλογή Supernova σε ρούχα και παπούτσια, καθώς και πλήθος t-shirts με γραφικά από τον Κλασσικό Μαραθώνιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης