Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σε όλους τους Δήμους της Αττικής, λόγω των παρελάσεων των σπουδαστών και των μαθητών που θα γίνουν για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου.

Οι ρυθμίσεις περιλαμβάνουν σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας από τις 10:00 το πρωί και απαγόρευση στάσης–στάθμευσης από τις 06:00 και έως το τέλος των εκδηλώσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα:

Στο κέντρο της Αθήνας θα διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αμαλίας, στην οδό Πανεπιστημίου και στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας (στο τμήμα μεταξύ των οδών Σέκερη και Πανεπιστημίου).

Επίσης νωρίτερα λόγω της Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Διονυσίου Αρεοπαγίτου δεν θα επιτρέπεται η κίνηση οχημάτων στις οδούς: Σκουφά, Λυκαβηττού, Σόλωνος (στο τμήμα μεταξύ των οδών Κανάρη και Σίνα) και Δημοκρίτου (στο τμήμα μεταξύ των οδών Σόλωνος και Σκουφά).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δήμο Πειραιά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν στις οδούς: 34ου Πεζικού Συντάγματος (στο τμήμα μεταξύ των οδών Ομηρίδου Σκυλίτση και Ελ. Βενιζέλου), Ηρώων Πολυτεχνείου (στο τμήμα μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και 2ας Μεραρχίας) και Β.Γεωργίου (στο τμήμα μεταξύ των οδών Εθν. Αντιστάσεως και Γρηγ. Λαμπράκη).

Η Τροχαία παρακαλεί τους οδηγούς για να μην προκληθούν πρόσθετα κυκλοφοριακά προβλήματα να αποφύγουν να κινηθούν στους δρόμους που θα γίνουν παρελάσεις και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Επίσης:

1. Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου για το ρεύμα εξόδου και από 16:00 έως 21:00 ώρας θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:

• Στη Νέα Εθνική Οδό και στην Παλιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, από τα Διόδια Ελευσίνας μέχρι τα Διόδια Ρίου, εξαιρούμενου του τμήματος από τη Χ/Θ 145 έως τη Χ/Θ 205+800 (κόμβος Ρίου).

• Στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι) μέχρι τη διασταύρωση του Μπράλου, από τον κόμβο Λαμίας μέχρι τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας και από τη Λάρισα (χ.θ. 365+400) μέχρι την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (χ.θ. 410).

• Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από την αερογέφυρα Θέρμης μέχρι το 34ο χλμ.

• Στην Εθνική Οδό Σχηματαρίου – Χαλκίδας, από τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέχρι την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300).

2. Την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου για το ρεύμα εισόδου και από 15:00 έως 21:00 ώρας θα ισχύσουν οι απαγορεύσεις:

• Στη Νέα Εθνική Οδό και στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας, εξαιρούμενου του τμήματος από τη Χ/Θ 145 έως τη Χ/Θ 205+800 (κόμβος Ρίου)

• β) Στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής, Σκοτίνας (Χ.Θ. 410) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

• γ) Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.

• δ) Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (χ.θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης