Πολύ καλή ομάδα, η οποία διαθέτει δύο ή τρεις λύσεις σε κάθε θέση χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο γεμάτο ΟΑΚΑ την Πέμπτη (21:45) τους Ρώσους και έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου της Ευρωλίγκα.

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πλήρης σε κάθε θέση. Υπερπλήρης θα έλεγα, με δύο και τρεις καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Έχει συγκεκριμένη προπονητική φιλοσοφία. Έκαναν μία απρόσμενη ήττα στην πρεμιέρα, ίσως όντες και κουρασμένοι από το ταξίδι στις ΗΠΑ, μια ήττα που τους έβγαλε λίγο εκτός προγράμματος. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα με πάρα πολλές λύσεις, με δημιουργούς και εκτελεστές σε κάθε θέση», δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την εκτός έδρας νίκη στη Βαλένθια για την 1η αγωνιστική, την ώρα που η ΤΣΣΚΑ προέρχεται από την ήττα στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο στη Μόσχα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης