Σε διαπραγματεύσεις με τους Ντούσερ, Όσκαρ και Ντούντα βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι”, μέσω του Γιάννη Χρυσικόπουλου, ο οποίος βρίσκεται στην Ισπανία, προσπαθούν να υλοποιήσουν τις τρεις μεταγραφές.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει συμφωνήσει με τον Αλβέρο Πέδρο Ντούσερ, ο οποίος είναι το πιο γνωστό όνομα της τριάδας, λόγω της θητείας του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Οι πρωταθλητές θεωρούν δεδομένη τη μεταγραφή του Αργεντίνου, ο οποίος την περσινή χρονιά ήταν βασικό στέλεχος της Ρασίνγκ Σανταντέρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον Όσκαρ Μάρκος, ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή, αλλά αν δεν τα βρει και με τη Σαραγόσα, στην οποία ανήκει, η μεταγραφή δεν μπορεί να ολοκληρωθεί. Στην περίπτωση του Ντόυντα από τη Σεβίλλη, τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα, αφού ο παίκτης δε βλέπει με… καλό μάτι την προοπτική να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο ελληνικό μεταγραφικό παζάρι, οι “ερυθρόλευκοι” συνεχίζουν να ασχολούνται με την περίπτωση απόκτησης του Αβραάμ Παπαδόπουλου. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Άρη, παρά τις σχετικές φήμες και αυτό αναπτέρωσε τις ελπίδες των Πειραιωτών για θετική κατάληξη της υπόθεσης.

Τέλος, ο Λούα Λούα σκέφτεται να επιστρέψει στην Αγγλία. Η πολύ καλή πρόταση από ομάδα του Κατάρ, δε συγκίνησε τον Κογκολέζο και από τη στιγμή, που ο Ολυμπιακός φαίνεται διατεθειμένος να τον πουλήσει, ενώ η περίπτωση επιστροφής του στο Νησί, φαντάζει η πιο λογική εξέλιξη.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης