ΟΙ ΑΜΟΝΤΑΡΙΣΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ

«ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ» ΜΕ ΤΙΣ ΞΑΝΘΙΕΣ!

Ε, ΝΑΙ, λοιπόν! Νύχτα… βρεθήκαμε στο πατάρι της Κορομηλά οι ξανθιές. Μεγάλο «μπατακλάν» κατάλαβα ότι έγινε (δανείζομαι την λέξη από τους ΦωτοΜαρίες). Δεν βρίσκω κάποια άλλη που να αποδίδει την ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη μία φωτογραφία που καταρχάς (γιατί υπάρχουν και άλλα ντοκουμέντα) που βλέπετε είναι η Ρούλα Κορομηλά, η Ελεονώρα Μελέτη, η Μαίρη Τσαγκαράκη (σε διπλό ρόλο εκείνη την νύχτα. Και κολλητή μου και παπαράτσι).

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπετε τον Σταμάτη Κραουνάκη ανάμεσα στην Μαίρη και εμένα ντυμένο… «Δεσπότη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σταμάτης ήταν αυτόπτης μάρτυρας της συνάντησης.

ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ

Πήγαμε λοιπόν αποφασισμένοι όλοι να φάμε στο μαγαζί της Κορομηλά . Τυχαίο; (Εδώ κολλάει ταμαμ το «ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ»).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! ΘΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ!

Η Ιδέα συμφωνήσαμε ότι αρέσει πολύ, δώσαμε τα χέρια, ο Κραουνάκης «μάρτυρας της παντρειάς» και η Μαίρη Τσαγκαράκη, που θεώρησε το συγκεκριμένο βράδυ στο πατάρι της Ρούλας σημαδιακό έβγαλε φωτογραφίες με το κινητό…

Το τι θα κάνουμε δεν μπορώ ακόμη να το πω γιατί δεν έχω πάρει την άδεια των κοριτσιών. Θα μου πεις γιατί τα γράφω… Μα γιατί η μία ξανθιά, η Ελεονώρα, έγραψε στο Twitter κάτι και έτσι έγινε το «μπατακλάν» που ιδέα δεν είχα μέχρι να μου τηλεφωνήσουν από το Star και να με ρωτήσουν για το «μυστικό δείπνο».

Η Ελεονώρα έφυγε πρώτη γιατί μας ανακοίνωσε ως νέο ότι ξυπνάει στις έξι το πρωί. Εγώ επειδή ξυπνάω δέκα λεπτά αργότερα, ξεπροβόδισα την Μελέτη και ξανακάθισα. Η Ρούλα κατέβηκε στο μπαρ και εγώ έμεινα να ακούω ξεκαρδιστικές ιστορίες του Κραουνάκη, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μου είπε το πόσο υπέροχα πέρασε το καλοκαίρι στην Ρόδο με την Δήμητρα Λιάννη και την παρέα της.

Αααα! Με παρέα ήρθε ο Γιώργος Σατσίδης, ο οποίος, το αναδεικνύω για να βγούμε και λίγο από την αβάσταχτη πλήξη της ανακύκλωσης των ειδήσεων περί predictor και περί μπουγαδόνερων, φιλοξενεί στην εκπομπή του στο MTV Greece στις 10 την ΣΟΥΖΑΝ ΣΑΡΑΝΤΟΝ!!!
Κορίτσια σόρυ αλλά πολλοί θα θέλανε να βγάλουνε τα νύχια τους για να είναι στην θέση του…

ΟΜΩΣ!

15 ΚΙΛΑ ΕΧΕΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ (η Σίσσυ Χρηστίδου) η οποία μετά τα 95 σταμάτησε να ανεβαίνει στην ζυγαριά, όπως δήλωσε στον Πέτρο Κωστόπουλο. Εγώ ξέρω ότι πηγαίνει στην Μαρία Ψωμά και κάνει διατροφή γιατί μου το είπε η ξαδέλφη μου.

ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΤΟ «ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ»

Μετά τον θαυμασμό που εκδήλωσα για την παραγωγή και τον σκηνοθέτη που κατάφεραν με αντίξοες προφανώς συνθήκες να «χωρέσουν» στο πλάνο τρεις «Παγκαλίτσες» (σημ. «Παγκαλίτσες» είναι οι «αδελφές» του Θόδωρου Πάγκαλου που αν τις βλέπαμε κάπως έτσι θα της φανταζόμασταν) …με βρήκανε τα χαμπάρια. Από πού λέτε… ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΕΣ στη ΣΑΛΑΜΙΝΑ που διαβάσανε «μπικουτί»! Οι χοντρές ξεμαλλιάστηκαν την δεύτερη μέρα ενώ κανονικά οι «πρωταγωνιστές» στο συγκεκριμένο υπερθέαμα κρατάνε τα προσχήματα τις δύο πρώτες μέρες άντε και την τρίτη. Από την τέταρτη γίνεται της «υπαπαντής». Ε! Οι συγκεκριμένες αισθάνθηκαν παρουσιάστριες από την πρώτη ώρα γυρίσματος, στο τέλος της πρώτης διεκδίκησαν εκπομπή και την δεύτερη μέρα επειδή προφανώς η διανομή δεν άρεσε, ρίξανε όλο το σκορδοστούμπι στην «ζούλα» στα ορεκτικά για να εξοντώσουνε μαζί με τις «ευνοημένες» και τους τηλεθεατές

ΣΟΥΡΝΕΤΑΙ ΙΩΣΗ και η ΙΩΑΝΝΑ στην εκπομπή έχει βαλθεί να μας ξεπαστρέψει . ΜΑΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΟΛΟΥΣ!!!

Έχω όμως και ακόμη μία υποψία: Το μωρό του Γιώργου Καραμέρου πάει παιδικό. Τις ιώσεις τις χαρίζει απλόχερα στον μπαμπά του και εκείνος σε εμάς.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης