…από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου 2011

Ένα απόσταγμα τέχνης και συντροφικότητας, μια μεγάλη καλλιτεχνική παρέα “απειλεί” να μεγαλουργήσει τη νέα χρονιά και για ένα μήνα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επτά σκηνοθέτες, παραγωγοί και ηθοποιοί από την Ευρώπη και τον Καναδά παρουσιάζουν τις τελευταίες τους ταινίες και ετοιμάζονται να συνομιλήσουν και να συναναστραφούν με ηθοποιούς, σκηνοθέτες, ζωγράφους, χορογράφους, μουσικούς, φωτογράφους και χορευτές από την Ελλάδα : Όλοι μαζί, παρέα, θα επικοινωνήσουν τις δημιουργίες τους και να συναναστραφούν με το κοινό τους.

Θα βρεθούν εκεί που οι τέχνες συνεργάζονται, οι καλλιτέχνες εκφράζονται και οι παρέες μεγαλώνουν για να συμπεριλάβουν: μια σπονδυλωτή θεατρική παράσταση, μουσικά ιντερλούδια με έμπνευση το σινεμά, εκθέσεις ζωγραφικής, γλυπτικής και φωτογραφίας επηρεασμένες από τον κινηματογράφο του σήμερα και του χθες.
Το αποτέλεσμα; Νέες παρέες, γεμάτες προοπτική και…μπελάδες για κοινό και δημιουργούς.

Η συνάθροιση τεχνών και καλλιτεχνών, μόνο σε περισσότερη δημιουργία μπορεί να οδηγήσει. Σε έργα αιρετικά, έργα της παρέας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί οι γονείς μας να μας έλεγαν πάντα ‘προσοχή στις κακές παρέες’, είμαστε όμως από εκείνους που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι αυτές είναι που έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι ”ιστορία γράφουν οι παρέες” και αυτές οι παρέες υπόσχονται να γράψουν…ιστορία στο χώρο της μουσικής, του σινεμά, του θεάτρου, του χορού, της φωτογραφίας, της ζωγραφικής, της γλυπτικής.

Περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα στον υπολογιστή σας και από τη νέα χρονιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης…

Κακές Παρέες, λοιπόν, στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης από τις 26 Ιανουαρίου έως τις 26 Φεβρουαρίου 2011.

Ένας μήνας για να κάνουμε μαζί Κακές Παρέες και όπου μας βγάλει…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης