Αφεντικό, σήμερα προτείνω να ξεκινήσω με… ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ!

  • ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ.
  • ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ
  • ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ  ΤΟΥΣ.

αλλά να ξέρετε ότι το

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΝΤΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ. 

Και ένας ακόμη αφορισμός που πάει «γάντι» στο μπικουτί μας:

  • Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΒΙΤΡΙΝΑ ΒΥΖΙΩΝ!!!
  • ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΟΡΤΑΤΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. 

(Ήταν μερικοί αφορισμοί από τον Ζάρκο Πετάν. Ο Ζάρκο, Σλοβένος στην καταγωγή, σπούδασε Οικονομικές επιστήμες και παράλληλα σπούδαζε στην Ακαδημία Δραματικής τέχνης της Λουμπλιάνα. Υπήρξε μόνιμος σκηνοθέτης του Σλοβένικου Εθνικού Θεάτρου και για ένα διάστημα διευθυντής του. Διετέλεσε επίσης Γενικός Διευθυντής της Τηλεόρασης και σκηνοθέτησε πάνω από 120 έργα. Συγγραφέας πολλών βιβλίων, ένα εκ των οποίων γνώρισε μεγάλο σουξέ με τον τίτλο «ο εύθυμος δικτάτορας», μια βιογραφία για τον στρατάρχη Τίτο. Οι αφορισμοί του έχουν γίνει αντικείμενο πανεπιστημιακών μελετών  γιατί… σοκάρεσαι, γελάς, προβληματίζεσαι, αναπολείς, αναστενάζεις, στοχάζεσαι…)

ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ… ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε: ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΦΕΥΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.

Αν η τηλεόραση, όπως υποστηρίζουν πολλοί, είναι ο καθρέφτης μας, τότε… να την… «κάνουμε»… όπως… όπως… αρκεί να σωθούμε αν… σωθούμε. Και πολύ καλά σκέφτεσαι, εσύ, που διαβάζεις, ότι «πως μπορώ να τα λέω αυτά, εγώ. Εγώ που είμαι… μέσα στην τοξίνη… μέσα στην ίντριγκα… μέσα στην χρυσόσκονη… μέσα… γενικώς…)  Ε! Εφτασα, μετά από 19 χρόνια αδιάκοπης τηλεοπτικής παρουσίας, να… σοκάρομαι, να εκπλήσσομαι, να τα χάνω… κάθε μέρα και περισσότερο , βλέποντας την φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται μπροστά μου.

Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορούσα να έδινα λόγο σε όλους εσάς που μου στέλνετε μηνύματα ή στην ζούγκλα μας ή στο  face. Παιδιά μαζί σας και εγώ. Έχετε δίκιο σε όλα όσα επισημαίνετε.

Εγώ θα επιχειρήσω να κατηγοριοποιήσω τα μεγάλα τηλεοπτικά θέματα που σας θυμώνουν. Ένα θέμα έχει να κάνει με την Ελένη Μενεγάκη. Το επόμενο που σας θυμώνει πολύ, είναι με τα… Ελληνικά στην τηλεόραση… (θα το πιάσω τις επόμενες μέρες)… ένα τρίτο που σας θυμώνει επίσης είναι οι συνεντεύξεις (χωρίς θέμα)… και ένα τέταρτο είναι οι ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, γύρω από πρόσωπα που «μπουχτίσατε να βλέπετε»…  

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ:

Έχετε, πολλοί, ένα θέμα με την Ελένη. Με ρωτάτε, πως μπορεί ο ΑΝΤ1, να παίζει στον αέρα του, τόσα τρέιλερ με την Μενεγάκη, την στιγμή που η Ελένη είναι στον ΑΛΦΑ. Τι να σας πω… Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί το πρώτο τρειλερ του ΑΝΤ1 για τα είκοσι χρόνια του καναλιού, ήταν με την Ελένη Μενεγάκη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ξαναβγήκε από την εκπομπή ΟΛΑ, τρειλερ που ενημέρωνε το κοινό, ότι ο «καφές» με την Ελενίτσα θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες, (αυτό, το τρέιλερ εννοώ, ήταν μια φάρσα της εκπομπής για την Πρωταπριλιά)… Πάντως επειδή εσείς που ρωτάτε διαθέτετε «κοινό νου», καταλήγουμε σε δύο συμπεράσματα μέχρι στιγμής:

  1. Ή ο σταθμός «βγάζει μόνος του τα μάτια του»… (αφού υπενθυμίζει με κάθε μέσο και τρόπο, πόσο λείπει η Ελένη Μενεγάκη από το ΑΝΤ1… Ή ότι η Μενεγάκη ξαναγυρίζει στο Μαρούσι…)
  2. Η ΕΛΕΝΗ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ:

 Στις αναγνώστριές μου, οι οποίες έξαλλες που γράφατε ότι έχετε θυμώσει που βλέπετε την Ελένη σε «τύπου παπαρατσίστικη φωτό» συνοδευόμενη από κύριο που έμοιαζε σωματοφύλακας, να ψωνίζει στην λαϊκή της Κηφισιάς ντοματίνια… πιστεύω ότι κυρίες μου «το δίκιο σας βουνό» η Ελένη απέχει «έτη φωτός» από την φίλη αναγνώστρια Καίτη, η οποία εργάζεται για 1100 Ευρώ, πληρώνει ενοίκιο  και έχει δύο παιδιά να μεγαλώσει. Συμφωνώ ότι ένα ντοκουμέντο σαν και αυτό, μόνο ζημιά μπορεί να κάνει στην Ελένη πλέον.

    3 . ΟΙ «ΒΑΡΕΜΕΝΕΣ»

Έχετε γίνει έξαλλες με τις δηλώσεις παρουσιαστριών. Πολύ καλά αμειβόμενες κυρίες, την τρέχουσα τηλεοπτική σαιζόν, δηλώνουν… συχνά – πυκνά ότι βαριούνται τις εκπομπές τους. Εγώ προσωπικά, όπως ακούσατε, από τον «αέρα» της εκπομπής «τα έχωσα»… Ακόμη και η Εύη Δρούτσα, έγινε έξαλλη και το δήλωσε. Εδώ έφτασε ο κομμωτής μου, (που η γυναίκα του τον πληροφόρησε, ότι μερικές που κάνουν εκπομπές, δηλώνουν κουρασμένες, βαρεμένες… ματιασμένες… και… τέλος πάντων… ότι χάρη κάνουν στους τηλεθεατές και στα κανάλια τους που συνεχίζουν να παρουσιάζουν… γιατί… βαρέθηκαν), έφτασε λοιπόν να μου πει… θυμωμένος ο άνθρωπος, να πάρω το πινέλο να βάψω την διπλανή μου, γιατί εκείνη την συγκεκριμένη μέρα «βαριότανε».

Και ρωτώ εγώ, σοβαρά… άδικο είχε; Ποιος εργαζόμενος θα μπει στο μαγαζί και θα δηλώσει στα «μούτρα» του αφεντικού του (καταρχάς), ότι «βαριέται»… Και άντε το αφεντικό είναι… «τζαζ»… ποιοι πελάτες θα κάτσουν σε έναν τύπο που τους «πετάει στα μούτρα» την βαρεμάρα του… Τι θα κάνουν; Θα μπούνε στου απέναντι το μαγαζί, όπου τους περιμένουν με χαμόγελα και αγκαλιές!

Αφεντικό… αυτές οι δηλώσεις, μου έχουν τινάξει το νεύρο στο ταβάνι… Ξέρεις γιατί; Γιατί νοιώθω και εγώ μαλάκας. Μαλάκες νοιώθουνε και πολλοί ακόμη συνάδελφοι και συναδέλφισσες, σε τηλεόραση, περιοδικά, εφημερίδες, μοντάζ, κάμερες, κοντρόλια… Όλοι αυτοί τι θα απογίνουμε;

Μήπως οι κυρίες που βαριούνται έχουν κάποια πρόταση για εμάς τους υπόλοιπους;

Μήπως να μαζευτούμε οι «ακούραστοι» να κάνουμε ένα γκρουπ; Πως ήταν την εποχή της γιαγιάς και της μαμάς μου η «περιηγητική λέσχη»;  Να δηλώσουμε «μαλάκες – εργαζόμενοι» και να πηγαίνουμε στα ρεπό μας να μαζεύουμε αγιασμό από μοναστήρια, για να ξαλαφρώνουμε από το μάτι «τις βαρεμένες»… Μα έχουμε τρελαθεί εντελώς…

Που είναι ο φίλος μου ο Σκούρτης που ζητάει να προτείνουμε τους μεγαλύτερους εν ζωή ΜΑΛΑΚΕΣ!… ΑΥΤΟΠΡΟΤΕΙΝΟΜΑΙ, λοιπόν Γιώργο μου γιατί  λιγότερο από 12 ωρο δεν εργάστηκα ποτέ στα μέσα.

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥΤΣΙΝΑ – ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ.

«Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ»;

Διαβάζοντας τα ιερά κείμενα, έχω καταλάβει, ότι ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣ (Γιώργο Σκούρτη μου), υπήρξε ο καλός αδελφός του ασώτου. Ο άσωτος «την έκανε» από το πατρικό για να γλεντήσει την ζωή του», άφησε πίσω τον άλλον αδελφό και όταν… «στράγγισε» από καύσιμα ο άσωτος… ξαναγύρισε στο πατρικό. Ο πατέρας  του λοιπόν, όχι μόνο δεν του τράβηξε το αφτί, αλλά… έσφαξε το καλλίτερο μοσχάρι, για να γιορτάσει την επιστροφή του λαμόγιου, αφήνοντας το «καλό παιδί του» να  νοιώθει «τριμάλακας»… (Αυτός δεν μπαίνει στην λίστα σου Γιώργο μου γιατί δεν είναι πλέον εν ζωή)

Εγώ λοιπόν, με οδηγό τα ιερά κείμενα, δεν είδα να «σφάζουν τον μόσχο τον σιτευτό» στο Μέγκα για τον Νίκο Μουτσινά. Κάθε άλλο. Ο Μουτσινάς, φάνηκε, να έψαξε, μόνος του την «φάκα».

Από την άλλη ο Γρηγόρης, έπεσε σε άλλη «φάκα», εκείνη, του ανταγωνισμού, που τον έχει κάνει να λειτουργεί χωρίς ψυχραιμία. Πιθανόν οι μονάδες  τηλεθέασης  που τον χωρίζουν  από την  Ελένη, πιθανόν τα όσα διαρρέονται και που ήθελαν τον Λιάγκα να τον αντικαθιστά στο πρωινό, πιθανόν, πολύ πιθανόν οι δηλώσεις του διευθυντού προγράμματος του Μεγάλου Καναλιού για την πορεία της εκπομπής του Όμορφου Κόσμου, να τον οδήγησαν στην «φάκα» της έκθεσης, με στόχο την τηλεθέαση.

Συμπερασματικά θα ήθελα να πω, ότι: Ο Μουτσινάς είναι γρήγορος, έξυπνος, ατακαδόρος, ταλαντούχος. Αν μπορέσει ο ίδιος ή κάποιος άλλος να τον εκπαιδεύσει ή να τον «ντρεσάρει» τότε μπορεί να γίνει ένα καλό άλογο στην τηλεοπτική κούρσα. Αν δεν υπάρξει «ντρεσάρισμα», ο Νίκος θα κινδυνεύσει να καταγραφεί, ως τηλεοπτικό παρατράγουδο.

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ: Είχε την ευκαιρία και την δυνατότητα, με δεδομένο ότι τον «έπαιζε» εντός έδρας, να μην τον «εκθέσει» περισσότερο. Ο Μουτσινάς, γυρνούσε, «ταπεινωμένος» στον «όμορφο κόσμο του». Αν ο Αρναούτογλου, εμφανιζότανε «κιμπάρης» στην συνέντευξη, το κοινό θα αποθέωνε τον «ηγεμόνα» που ξέρει να μην χτυπάει περισσότερο, τον αντίπαλο όταν εκείνος βρίσκεται στα «γόνατα» μπροστά του.

Αφεντικό… για το τέλος… πρέπει να ΑΝΑΔΕΙΞΩ ΤΟΝ ΜΑΙΝΤΑΝΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ!!!

ΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΙ:  ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

                            ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΖΑΡΙΦΗ

                            ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

                            ΝΑΝΑ  ΠΑΛΑΙΤΣΑΚΗ .

Αφεντικό, με όλο το θάρρος… ΤΟΥΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΟΛΟΥΣ!!! Μην σου πω ότι έχω επιθυμήσει τον ΆΔΩΝΗ. (Είναι στην Ελλάδα;)…

Αφεντικό, δεν μου έφτανε που… «παίζω» σε αναπαραγωγή «φέτα» σε εκπομπές, φίλων και γνωστών…, δεν μου έφτανε που πήγα καλεσμένη, δεν μου έφτανε που έπαιξα στην «Πολυκατοικία» , δεν μου έφτανε που δείξανε «παρασκήνια» του γυρίσματος της «πολυκατοικίας», όπου με είδα, να μιλάω για τον εαυτό μου, (!!!)

Στον ΑΛΦΑ… ΨΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ… Με ξαναείδα, λοιπόν… αλλά όπως ήμουνα 14 χρόνια πριν, όταν πήρα συνέντευξη από την Κατερίνα Ζαρίφη… Αφεντικό με είδες; Έκτακτη… Τι ρωτάς; Με κόκκινα μαλλιά κοντά ήμουνα… Λοιπόν… «ΜΑΪΝΤΑΝΟΣ  ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ», Η ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΟΥ… και για το τέλος…

Πολλά που είχαν να κάνουν με την πρωταπριλιάτικη πλάκα της Ελεονώρας Μελέτη, τα «έχαψα» κανονικότατα! Όχι μόνο εγώ αλλά και φίλες μου! Μπράβο παιδιά για την κλιμάκωση της φάρσας – πλάκας. Ελεονώρα μου, άντε και στο «σανίδι»… άξια!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ… ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης