Με την πλάτη στον «τοίχο» βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο ήττες του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «πράσινοι» για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα πρέπει να νικήσουν την Τετάρτη τη Ρούμπιν Καζάν στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς δίχως αύριο.

Αφιέρωμα στο αυριανό παιχνίδι με τη ρωσική ομάδα έκανε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, με video από την προπόνηση του «τριφυλλιού» και συνέντευξη από τους Σίντνεϊ Γκοβού, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Τζιμπρίλ Σισέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη στιγμή της αλήθειας» είναι ο τίτλος του συγκεκριμένου δημοσιεύματός, στο οποίο ο Σισέ μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας, αναφέροντας ότι «με νίκη επί της Ρούμπιν παραμένουμε στο παιχνίδι, ενώ με ήττα λέμε αντίο».

Αναλυτικά οι δηλώσεις των Σισέ, Γκοβού και Μπουμσόνγκ:

Τζιμπρίλ Σισέ: «Με νίκη επί της Ρούμπιν παραμένουμε στο παιχνίδι. Με ήττα όμως λέμε αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Κόντρα στην Κοπεγχάγη δεν παίξαμε ομαδικά. Δεν ήμασταν καλά οργανωμένοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίντνεϊ Γκοβού: «Ήρθα σε μία ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και έχει εξασφαλισμένη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά έχω περάσει ανάλογη κατάσταση στη Λιόν το 2008. Χάσαμε από την Μπαρτσελόνα και την Ρέιντζερς στις δύο πρώτες αγωνιστικές, παρόλα αυτά καταφέραμε να προκριθούμε. Κάτι που μου δίνει ελπίδα. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να περάσουμε».

Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ: «Η παρουσία αρκετών Γάλλων κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή μου. Ο Τζιμπρίλ (Σισέ) και ο Σεντρίκ (Καντέ) με έχουν βοηθήσει αρκετά, αλλά και πάλι χρειάζομαι ακόμα χρόνο. Η πλειοψηφία των παικτών της ομάδας είναι Έλληνες, αλλά σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης