Στον εισαγγελέα Τρίπολης θα οδηγηθεί μια 27χρονη, κάτοικος Τρίπολης, η οποία συνελήφθη την Παρασκευή, για τη ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της πόλης, που διαπράχθηκε από τρεις ενόπλους με καλάσνικοφ.

Κατά την προανάκριση, η 27χρονη ομολόγησε την εμπλοκή της. Συγκεκριμένα, παραδέχθηκε πως μετέφερε τους δράστες μετά τη ληστεία, ενώ αναγνώρισε μετά βεβαιότητας από φωτογραφίες που της επεδείχθησαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών τον ένα από τους τρεις δράστες, αλβανικής καταγωγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη ληστεία πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο μνηστήρας της συλληφθείσας, ηλικίας 28 ετών, υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας Τρίπολης, ο οποίος μαζί με τους δράστες της ληστείας, προ μηνός είχαν συγκροτήσει ομάδα, με διαρκή και δομημένη δράση, και διακριτούς ρόλους, επιδιώκοντας τη διάπραξη ληστειών σε τράπεζες.

Οι έρευνες για τη σύλληψη και των υπολοίπων που συμμετείχαν στη ληστεία συνεχίζονται.

Εν τω μεταξύ, ο αντιδήμαρχος προσωπικού του Δήμου Τρίπολης, Ιωάννης Καραχάλιος, ανέφερε ότι «ο δημοτικός αστυνομικός σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί στην εργασία του, θα τεθεί σε αναστολή άσκησης καθηκόντων, μέχρι να αποφανθεί οριστικά η Δικαιοσύνη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης