Ο Κώστας Καραφώτης είναι κατηγορηματικός. Ναι, με την Κατερίνα Παπουτσάκη χώρισε και είναι οριστικό.  

«Ναι, με την Κατερίνα έχουμε χωρίσει. Είναι άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, όπως κι εκείνη, κι αυτό νομίζω ότι φάνηκε και από το γεγονός ότι παρόλο που είχαμε χωρίσει στο παρελθόν, αποφασίσαμε να δώσουμε στη σχέση μας άλλη μια ευκαιρία. Για να προσπαθήσουμε ξανά, αυτό σημαίνει ότι προφανώς νιώθουμε πολλά ο ένας για τον άλλον. Απλώς, με τον καιρό διαπιστώσαμε ότι δεν ταιριάζουμε. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι έχω αποφασίσει πλέον να έχω δίπλα μου άτομα με ευαισθησίες, όχι χωρίς ευαισθησίες», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! ο τραγουδιστής.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κώστας Καραφώτης συνέχισε να πετάει τα «βέλη» του για την πρώην σύντροφο του…

«- Αυτό σημαίνει ότι η Κατερίνα δεν έχει ευαισθησίες; – Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω. Ο καθένας ας καταλάβει ό,τι θέλει!»

Και όλοι βέβαια καταλάβαμε αυτό που είπε ξεκάθαρα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τραγουδιστής δεν… έμεινε μόνο εκεί, αποκάλυψε πως η Κατερίνα Παπουτσάκη επηρεάστηκε πολύ από τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη και συμπεριφέρεται σαν…Αλίκη και στην προσωπική της ζωή.

«Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα μελέτησε πολύ πριν αναλάβει το συγκεκριμένο ρόλο και μπορεί να έχεις δίκιο σ’ αυτό που λες, και στην προσωπική της ζωή να συμπεριφερόταν λίγο σαν την Αλίκη. Έτσι κι αλλιώς, η Κατερίνα είχε κάτι από το νάζι και την τσαχπινιά της Αλίκης, γιατί είναι πολύ αυθόρμητο κορίτσι» πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Ο Κώστας Καραφώτης υποστηρίζει πως αγαπάει πολύ την Κατερίνα Παπουτσάκη, αλλά πρέπει να μείνει μακριά ο ένας από τον άλλον.

«Ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο ότι δεν μας κάνει καλό να είμαστε μαζί! Κι επειδή την αγαπώ, σου λεω ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης.»

Ο τραγουδιστής διέψευσε τις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Χριστίνα Κολέτσα και μάλιστα τόνισε πως θα χρειαστεί καιρός μέχρι να… συνέλθει από τον χωρισμό του με την ηθοποιό.

«Θα μείνω μόνος μου για αρκετό καιρό μέχρι να δοκιμάσω να μπω σε μια καινούρια σχέση. Πρέπει να μαζέψω τα κομμάτια μου κι αυτό χρειάζεται χρόνο.»

Ο νεαρός τραγουδιστής δήλωσε πως η Κατερίνα Παπουτσάκη θα μπορούσε να γίνει πολύ καλή μητέρα, ενώ όταν τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, τι πιστεύει για την πρώην του, Μάρω Λύτρα, ο τραγουδιστής είπε απλά πως δεν ξέρει και δεν το έχει σκεφτεί ποτέ του!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης