Ένας βουλευτής της άκρας δεξιάς στο Ισραήλ, ο Αριέ Ελντάντ, πρότεινε σήμερα την «εξόντωση» του προέδρου του Ιράν, κατά τη διάρκεια μάλιστα της διήμερης επίσημης επίσκεψης του Μαχμούντ Αχμαντινεζάντ στο Λίβανο!

«Μακάρι ο Αχμαντινεζάντ να βρισκόταν για μια στιγμή στο στόχαστρο ενός στρατιώτη του Ισραήλ. Πρέπει οπωσδήποτε να τον εμποδίσουμε να επιστρέψει ζωντανός στην χώρα του», ήταν τα ακριβή του λόγια και συνέχισε: «Προτείνω την προληπτική ιατρική που αποτρέπει τις σοβαρές ασθένειες. Αυτή η εξόντωση θα διέσωζε πολλές ζωές. Η ιστορία θα είχε ακολουθήσει άλλη πορεία το 1939 αν ένας εβραίος στρατιώτης είχε καταφέρει να σκοτώσει τον Χίτλερ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βουλευτής ανήκει στο κόμμα Εθνική Ένωση (που εκπροσωπείται με 4 βουλευτές στο κοινοβούλιο σε σύνολο 120) και είναι μέλος της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων και Άμυνας. Η ισραηλινή ηγεσία από την πλευρά της δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο για την επίσκεψη του Αχμαντινεζάντ στο Λίβανο, γνωστοποιώντας ωστόσο μέσω της διπλωματικής οδού ότι είναι αντίθετη σε αυτήν.

Ο πρόεδρος του Ιράν συνοδεύεται από τον υπουργό Εξωτερικών Μανουσέρ Μοτακί και αντιπροσωπεία επιχειρηματιών. Οι συνομιλίες στη Βηρυτό θα επικεντρωθούν σε διμερή και περιφερειακά θέματα, ενώ αναμένεται να υπογραφούν αρκετές οικονομικές συμφωνίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης