Το πρώτο χτύπημα το έκανε ο Επίτιμος μέσω της τηλεσυχνότητας του ΜΕGA, λέγοντας πως ο Αντώνης Σαμαράς και λαϊκιστής είναι, και εξουσία δεν πρόκειται να δει!

Ο δεύτερος πυροβολισμός έρχεται σήμερα από τη θυγατέρα του, ανεξάρτητη βουλευτή Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά προς ΠΑΣΟΚ μεριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά καταμαρτυρούν πως το Μητσοτακικέικο έχει κηρύξει πόλεμο προς όλες τις κατευθύνσεις.

Με τρεις ερωτήσεις, λοιπόν, η πρώην υπουργός θέλει να μάθει τι γίνεται με το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου, τι θα γίνει με τα τέλη κυκλοφορίας και τέλος τι ακριβώς συμβαίνει με τη διακοπή της λειτουργίας του Αthens International Radio 104.4 FM.

Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη με το πρώτο χτύπημα αναφέρεται στο σοβαρό πλήγμα που έχει δεχτεί ο πολιτισμός και ο τουρισμός του νομού Ηρακλείου, αλλά και ολόκληρη η Κρήτη, εξαιτίας της πολύχρονης διακοπής λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου της πόλης και ζητάει να μάθει από τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, τους λόγους που το μουσείο θα παραμείνει κλειστό μέχρι το 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δεύτερη ερώτηση είναι για τον υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, και έχει να κάνει με το άδικο μέτρο των τελών κυκλοφορίας των οχημάτων (εμείς είμαστε υπέρ του υπουργού που μας έταξε ότι θα καταργηθούν τα τέλη και θα αυξηθεί η βενζίνη), ενώ η τρίτη ερώτηση είναι για τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού, Τηλέμαχο Χυτήρη, σχετικά με το αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο σταθμός 104.4, αλλά και σχετικά με την κατάσχεση του πομπού του στον Υμηττό.

Τέταρτο χτύπημα; Αναμένεται να υπογράψει την τέταρτη ερώτηση ως αρχηγός κόμματος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης